Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Araujo CD"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yao Q; Department of Nutrition, University of Rhode Island, Kingston, Rhode Island, USA., de Araujo CD; Department of Nutrition, University of Rhode Island, Kingston, Rhode Island, USA., Juul F; School of Global Public Health, New York University, New York, New York, USA., Champagne CM; Pennington Biomedical Research Center, Baton Rouge, Louisiana, USA., Bray GA; Pennington Biomedical Research Center, Baton Rouge, Louisiana, USA., Sacks FM; Department of Nutrition, Harvard T.H. Chan School of Public Health, Boston, Massachusetts, USA.; Harvard Medical School, Boston, Massachusetts, USA.; Department of Medicine, Channing Division of Network Medicine, Brigham & Women's Hospital, Boston, Massachusetts, USA., Vadiveloo MK; Department of Nutrition, University of Rhode Island, Kingston, Rhode Island, USA.
Publikováno v:
Obesity (Silver Spring, Md.) [Obesity (Silver Spring)] 2024 Jul; Vol. 32 (7), pp. 1281-1289.
Autor:
Nascimento Araujo CD; Department of Microbiology, Institute of Biomedical Sciences, ICB/USP, University of São Paulo, São Paulo, Brazil., Amorim AT; Department of Microbiology, Institute of Biomedical Sciences, ICB/USP, University of São Paulo, São Paulo, Brazil., Barbosa MS; Department of Microbiology, Institute of Biomedical Sciences, ICB/USP, University of São Paulo, São Paulo, Brazil., Alexandre JCPL; Department of Animal Health, Faculty of Veterinary Medicine, José Eduardo dos Santos University, Huambo, Angola., Campos GB; Department of Microbiology, Institute of Biomedical Sciences, ICB/USP, University of São Paulo, São Paulo, Brazil.; Multidisciplinary Health Institute /Campus Anísio Teixeira, IMS/CAT - UFBA, Federal University of Bahia, Vitória da Conquista, Brazil., Macedo CL; Micro - Pathological Anatomy and Cytopathology Service, Vitória da Conquista, Brazil., Marques LM; Department of Microbiology, Institute of Biomedical Sciences, ICB/USP, University of São Paulo, São Paulo, Brazil. lmirandamarques@gmail.com.; Multidisciplinary Health Institute /Campus Anísio Teixeira, IMS/CAT - UFBA, Federal University of Bahia, Vitória da Conquista, Brazil. lmirandamarques@gmail.com., Timenetsky J; Department of Microbiology, Institute of Biomedical Sciences, ICB/USP, University of São Paulo, São Paulo, Brazil.
Publikováno v:
Infectious agents and cancer [Infect Agent Cancer] 2021 Dec 23; Vol. 16 (1), pp. 70. Date of Electronic Publication: 2021 Dec 23.
Autor:
Cuadrado-Soto E; Department of Nutrition and Food Science, Faculty of Pharmacy, Complutense University of Madrid, Plaza Ramón y Cajal S/N, 28040 Madrid, Spain. esther.cuadrado@ucm.es., Risica PM; Center for Health Equity Research, Brown School of Public Health, Providence, RI 02912, USA. patricia_risica@brown.edu.; Department of Behavioral and Social Sciences, Brown School of Public Health, Providence, RI 02912, USA. patricia_risica@brown.edu., Gans KM; Center for Health Equity Research, Brown School of Public Health, Providence, RI 02912, USA. kim_gans@brown.edu.; Department of Behavioral and Social Sciences, Brown School of Public Health, Providence, RI 02912, USA. kim_gans@brown.edu.; Department of Human Development and Family Studies, University of Connecticut, Storrs, CT 06269, USA. kim_gans@brown.edu.; Institute for Collaboration in Health, Interventions and Policy, University of Connecticut, Storrs, CT 06269, USA. kim_gans@brown.edu., Ellis C; Department of Nutrition and Food Sciences, University of Rhode Island, Kingston, RI 02881, USA. carolyn_ellis@my.uri.edu., Araujo CD; Department of Nutrition and Food Sciences, University of Rhode Island, Kingston, RI 02881, USA. caroldearaujo@my.uri.edu., Lofgren IE; Department of Nutrition and Food Sciences, University of Rhode Island, Kingston, RI 02881, USA. ingrid_lofgren@uri.edu., Stowers KC; Institute for Collaboration in Health, Interventions and Policy, University of Connecticut, Storrs, CT 06269, USA. kristen.cooksey@uconn.edu.; Department of Allied Health Sciences, University of Connecticut, Storrs, CT 06269, USA. kristen.cooksey@uconn.edu., Tovar A; Department of Nutrition and Food Sciences, University of Rhode Island, Kingston, RI 02881, USA. alison_tovar@uri.edu.
Publikováno v:
Nutrients [Nutrients] 2019 Sep 06; Vol. 11 (9). Date of Electronic Publication: 2019 Sep 06.
Publikováno v:
Archivos latinoamericanos de nutricion [Arch Latinoam Nutr] 2014 Dec; Vol. 64 (4), pp. 271-6.