Zobrazeno 1 - 10
of 243
pro vyhledávání: '"Aranceta, J."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Materials Processing Tech. 2004 149(1):524-529
Autor:
Aranceta, J., Foz, M., Moreno, B., Gil, B., Jover, E., Millán(coordinador), J., Mantilla, T., Monereo, S.
Publikováno v:
In Clinica e Investigacion en Arteriosclerosis 2003 15(5):196-232
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aranceta, J., Perez-Rodrigo, C., Serra-Majem, L., Ribas, L., Quiles-Izquierdo, J., Vioque, J., Foz, M.
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition. Jun2001, Vol. 55 Issue 6, p430. 6p. 2 Charts.
Autor:
Iglesia, I., Doets, E.L., Bel-Serrat, S., Roman, B., Hermoso, M., Quintana, X., Del Rosario Garcia-Luzardo, M., Santana-Salguero, B., Garcia-Santos, Y., Vucic, V., Frost Andersen, L., Perez-Rodrigo, C., Aranceta, J., Cavelaars, A.J.E.M., Decsi, T., Serra-Majem, L., Gurinovic, M., Cetin, I., Koletzko, B., Moreno, L.A.
Publikováno v:
Maternal and Child Nutrition 6 (2010) Suppl. 2
Maternal & Child Nutrition
Maternal and Child Nutrition, 6(Suppl. 2), 84-99
Maternal & Child Nutrition
Maternal and Child Nutrition, 6(Suppl. 2), 84-99
This paper provides an overview of the current knowledge relating to the nutritional requirements and corresponding recommended nutrient intake values of children and adolescents for micronutrients and specificities related to these requirements in t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::68524a870b6d6e2172c661581374f2c5
https://research.wur.nl/en/publications/physiological-and-public-health-basis-for-assessing-micronutrient
https://research.wur.nl/en/publications/physiological-and-public-health-basis-for-assessing-micronutrient
In countries of the Mediterranean region, nuts have been consumed in moderate quantities since ancient times. Epidemiological studies show lower risk of cardiovascular diseases in populations with frequent nut consumption, independent from other diet
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::2e65c71d8ae432fc43022c5626f8b051
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2989210
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2989210
Autor:
SALAS SALVADÓ, JORGE, Foz M, Barbany M, Remesar X, Carrillo M, Aranceta J, García Luna PP, Alemany M, Vázquez C, Palou A, Picó C, Soriguer F, Cabezas J, Griera JL, Escobar F, Jiménez JA, Martínez A, Fernández López JA, Portillo MP, Moreno B, Carraro R
Publikováno v:
Medicina Clinica
SEEDO consensus ' 2000 for the evaluation of overweight and obesity and the establishment of criteria for therapeutic intervention. Consenso SEEDO' 2000 para la evaluación del sobrepeso y la obesidad y el establecimiento de criterios de intervenció
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3351::04abc105c58ff87da6982254308940cb
http://hdl.handle.net/20.500.11797/PC1643
http://hdl.handle.net/20.500.11797/PC1643
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Atherosclerosis August 2014 235(2):e212-e212