Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Arabinoxylan gels"'
Autor:
Erika Salas-Muñoz, Cécile Barron, Valérie Micard, Agustín Rascón-Chu, Yolanda L. López-Franco, Elizabeth Carvajal-Millan, Jaime Lizardi-Mendoza, Ana L. Martínez-López
Publikováno v:
Molecules, Vol 16, Iss 10, Pp 8410-8418 (2011)
The oxidative gelation of maize bran arabinoxylans (MBAX) using a peroxidase/H2O2 system as a free radical-generating agent was investigated. The peroxidase/H2O2 system led to the formation of dimers and trimer of ferulic acid as covalent cross-link
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d805f3de2db4d9fa8f72ef91460c337
Autor:
Ana Luisa Martínez-López, Jorge A. Marquez-Escalante, Agustin Rascón-Chu, Jaime Lizardi-Mendoza, Elizabeth Carvajal-Millán, Claudia M. Berlanga-Reyes
Publikováno v:
Molecules, Vol 14, Iss 4, Pp 1474-1481 (2009)
The laccase induced gelation of maize bran arabinoxylans at 2.5% (w/v) in the presence of insulin or β-lactoglobulin at 0.1% (w/v) was investigated. Insulin and β-lacto-globulin did not modify either the gel elasticity (9 Pa) or the cross-links con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03c86e080bb846aea13261ee95cd8cd8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Elizabeth Carvajal-Millan, Cecile Barron, Yolanda L. López-Franco, Jaime Lizardi-Mendoza, Erika Salas-Muñoz, Valérie Micard, Ana L. Martínez-López, Agustín Rascón-Chu
Publikováno v:
Molecules, Vol 16, Iss 10, Pp 8410-8418 (2011)
Molecules
Molecules, MDPI, 2011, 16 (10), pp.8410-8418. ⟨10.3390/molecules16108410⟩
Molecules 10 (16), 8410-8418. (2011)
Molecules
Molecules, MDPI, 2011, 16 (10), pp.8410-8418. ⟨10.3390/molecules16108410⟩
Molecules 10 (16), 8410-8418. (2011)
IATE Axe 1: Fractionnement des Agro ressources : bases structurales et physicochimiques ; procédés de broyage, extraction et de séparationIATE Axe 2: Structuration sous contraintes des agropolymères et réactivité des poudres; The oxidative gela
Publikováno v:
6. European Symposium on Enzymes in Grain Processing (ESEGP 2011)
6. European Symposium on Enzymes in Grain Processing (ESEGP 2011), Nov 2011, Copenhague, Denmark. 1 p
2011; 6. European Symposium on Enzymes in Grain Processing (ESEGP 2011), Copenhague, DNK, 2011-11-28-2011-11-30, 27-27
6. European Symposium on Enzymes in Grain Processing (ESEGP 2011), Nov 2011, Copenhague, Denmark. 1 p
2011; 6. European Symposium on Enzymes in Grain Processing (ESEGP 2011), Copenhague, DNK, 2011-11-28-2011-11-30, 27-27
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0c89049b80eb0c6cd6c82fdd825fcbd1
https://hal.inrae.fr/hal-02744580/document
https://hal.inrae.fr/hal-02744580/document
Autor:
Claudia M. Berlanga-Reyes, Jorge A. Márquez-Escalante, Agustín Rascón-Chu, Elizabeth Carvajal-Millan, Ana L. Martínez-López, Jaime Lizardi-Mendoza
Publikováno v:
Molecules
Molecules, Vol 14, Iss 4, Pp 1475-1482 (2009)
Molecules; Volume 14; Issue 4; Pages: 1475-1482
Molecules, Vol 14, Iss 4, Pp 1474-1481 (2009)
Molecules, Vol 14, Iss 4, Pp 1475-1482 (2009)
Molecules; Volume 14; Issue 4; Pages: 1475-1482
Molecules, Vol 14, Iss 4, Pp 1474-1481 (2009)
The laccase induced gelation of maize bran arabinoxylans at 2.5% (w/v) in the presence of insulin or beta-lactoglobulin at 0.1% (w/v) was investigated. Insulin and beta-lacto-globulin did not modify either the gel elasticity (9 Pa) or the cross-links
Publikováno v:
Carbohydrate Polymers
Carbohydrate Polymers, Elsevier, 2005, 60 (2), pp.431-438. ⟨10.1016/j.carbpol.2005.02.014⟩
Carbohydrate Polymers, Elsevier, 2005, 60 (2), pp.431-438. ⟨10.1016/j.carbpol.2005.02.014⟩
Water-extractable arabinoxylan (WEAX) gels exhibiting different structural, rheological and protein transport properties were obtained upon laccase treatment of WEAX solutions, by modifying (i) the initial ferulic acid (FA) content of WEAX from 2.3 t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8a4259fffcd1458e3fd8e5283a6d7f2f
https://hal.inrae.fr/hal-02679068
https://hal.inrae.fr/hal-02679068
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.