Zobrazeno 1 - 10
of 185
pro vyhledávání: '"Ara h 6"'
Autor:
Sakura Sato, MD, Noriyuki Yanagida, MD, PhD, Ken-ichi Nagakura, MD, PhD, Kyohei Takahashi, MD, PhD, MPH, Magnus P. Borres, MD, PhD, Motohiro Ebisawa, MD, PhD
Publikováno v:
World Allergy Organization Journal, Vol 17, Iss 12, Pp 101001- (2024)
Background: The clinical importance of sensitization to Arachis hypogaea 6 (Ara h 6) in Japanese children remains unelucidated. We aimed to quantitatively evaluate the clinical importance of sensitization to Ara h 6 in managing peanut allergy in Japa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1726ffe74d1f49ec9d952de9c592a713
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H. K. Brand, M. W. J. Schreurs, J. A. M. Emons, R. Gerth van Wijk, H. de Groot, N. J. T. Arends
Publikováno v:
Clinical and Molecular Allergy, Vol 19, Iss 1, Pp 1-11 (2021)
Abstract Background Specific IgE (sIgE) against the peanut component Arachis hypogaea (Ara h) 2 has been shown to be the most important allergen to discriminate between peanut allergy and peanut tolerance. Several studies determined sIgE cut off valu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff6bb64418a34cdba242be1bd5770e89
Publikováno v:
Frontiers in Allergy, Vol 3 (2022)
The recently published reference genome of peanuts enables a detailed molecular description of the allergenic proteins of the seed. We used LC-MS/MS to investigate peanuts of different genotypes to assess variability and to better describe naturally
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/62bc5df42f6946d9b0686adbe3b92eab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 8, p 1718 (2021)
Efficiently detecting peanut traces in food products can prevent severe allergic reactions and serious health implications. This work presents the development of an electrochemical dual immunosensor for the simultaneous analysis of two major peanut a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/80b3bbd0237846a9bd8d4c52f230c556
Publikováno v:
Frontiers in Genetics, Vol 10 (2019)
Peanut allergy is one of the serious health concern and affects more than 1% of the world’s population mainly in Americas, Australia, and Europe. Peanut allergy is sometimes life-threatening and adversely affect the life quality of allergic individ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/337f041db3cc48e4ad8b326e42cec5b9
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 6 (2019)
Peanut allergy is an important health concern among many individuals. As there is no effective treatment to peanut allergy, continuous monitoring of peanut-based products, and their sources is essential. Precise detection of peanut allergens is key f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/139b360ff4d6477b90f1e230b7c74589