Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Arıkaya, Şeyma"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Köprüalan, Özgün, Elmas, Feyza, Bodruk, Anıl, Arıkaya, Şeyma, Koç, Mehmet, Koca, Nurcan, Ertekin, Figen
In the current study, three different drying methods, including hot air drying (50, 60, 70 °C and 1.8 m/s), microwave drying (180, 360, 540 W) and freeze-drying (0.2, 0.15, 0.1 mbar) were experimentally studied and the drying kinetics of reduced-fat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9436::86c0228c86683b1ba68ab11a798624cc
https://search.trdizin.gov.tr/yayin/detay/399213
https://search.trdizin.gov.tr/yayin/detay/399213
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Köprüalan, Özgün1, Elmas, Feyza2, Bodruk, Anıl1, Arıkaya, Şeyma1, Koç, Mehmet1, Koca, Nurcan1, Kaymak-Ertekin, Figen1 figen.ertekin@ege.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2020, Vol. 45 Issue 6, p1201-1214. 14p.