Zobrazeno 1 - 10
of 378
pro vyhledávání: '"Aquaculture development"'
Publikováno v:
Aquaculture Journal, Vol 4, Iss 3, Pp 114-134 (2024)
Aquaculture development is a challenge for the economic growth of coastal territories and to promote the food security of their populations. Many efforts have been made by international, national, and local public institutions to develop this sector.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aef40b00799548e7b5abc7e15f32984f
Autor:
Jacob Zornu, Matthew Oyih, Martin Binde, Jennifer Viglo, Hayford Agbekpornu, Mary Nkansa, Saraya Tavornpanich, Kari Norheim, Edgar Brun, Kofitsyo S. Cudjoe
Publikováno v:
Aquaculture, Fish and Fisheries, Vol 3, Iss 6, Pp 459-471 (2023)
Abstract Aquaculture developmental plans represent a nation's determination for self‐reliance on domestic fish production through resilient aquaculture. This study reviewed the 2012 Ghana National Aquaculture Development Plan (GNADP) and sought inp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99abcab0d31447e684deaafe1633e79c
Autor:
Amon Paul Shoko, Samwel Mchele Limbu, Eusebia Ernest Ulotu, Salome Daniel Shayo, Mathew Ogalo Silas, Sloans K. Chimatiro, Nazael Amos Madalla, Rashid Adam Tamatamah
Publikováno v:
Aquaculture, Fish and Fisheries, Vol 3, Iss 1, Pp 35-50 (2023)
Abstract Seeds and feeds are among the most important inputs required for sustainable aquaculture industry development in any country worldwide. However, the value chain analysis of seeds and feeds in most developing countries including Tanzania has
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb60ead8fe974deea7cbcdb6d00e5713
Publikováno v:
Aquaculture and Fisheries, Vol 7, Iss 3, Pp 223-243 (2022)
The reliance of aquaculture production on the ambient environment suggests its vulnerability to climate change. Global warming has led to the increase in water temperatures hence exerting a direct and indirect effect on several aquaculture species. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86dd05d6a3dc4d678e32241d1860ece2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carole R. Engle, Jonathan van Senten
Publikováno v:
Fishes, Vol 7, Iss 5, p 268 (2022)
One of the key underlying principles of sustainable food and agriculture systems is to enhance the resilience of people, communities, and ecosystems. This paper discusses broadly the intersection of community resiliency and sustainability of our food
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1476a3e4a1a944a8842d845afd53c5ed
Autor:
Bilal Ahamad Paray, Mohamed F. El-Basuini, Mahmoud Alagawany, Mohammed Fahad Albeshr, Mohammad Abul Farah, Mahmoud A. O. Dawood
Publikováno v:
Animals, Vol 11, Iss 1, p 93 (2021)
In modern aquaculture systems, farmers are increasing the stocking capacity of aquatic organisms to develop the yield and maximize water resources utilization. However, the accumulation of ammonia in fishponds regularly occurs in intensive aquacultur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1dce715a687b4281a7c0e15ef1fd763b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.