Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Application of edible coatings"'
Autor:
Luisa Pereira Figueiredo, Marali Vilela Dias, Maria Alice Martins, Soraia Vilela Borges, Giselle Figueiredo de Abreu, Laura Fonseca Ferreira, Flávio Meira Borém, Amanda Maria Teixeira Lago
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Edible biopolymers are used as barrier coatings to preserve food products quality, but they have never been studied for use with green coffee beans. In the present work, biopolymeric coatings were developed and characterized in order to determine the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.