Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Apple texture"'
Autor:
Zoë Migicovsky, Trevor H. Yeats, Sophie Watts, Jun Song, Charles F. Forney, Karen Burgher-MacLellan, Daryl J. Somers, Yihui Gong, Zhaoqi Zhang, Julia Vrebalov, Robin van Velzen, James G. Giovannoni, Jocelyn K. C. Rose, Sean Myles
Publikováno v:
Frontiers in Genetics, Vol 12 (2021)
Softening is a hallmark of ripening in fleshy fruits, and has both desirable and undesirable implications for texture and postharvest stability. Accordingly, the timing and extent of pre-harvest ripening and associated textural changes following harv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e310cf44b05448629ac7785b986bd8c5
Autor:
Julia Vrebalov, Charles F. Forney, Zhaoqi Zhang, Jocelyn K. C. Rose, Karen Burgher-MacLellan, Trevor H. Yeats, Zoë Migicovsky, Daryl J. Somers, James G. Giovannoni, Sophie Watts, Sean Myles, Yihui Gong, Robin van Velzen, Jun Song
Publikováno v:
Frontiers in Genetics 12 (2021)
Frontiers in Genetics
Frontiers in Genetics, 12
Frontiers in Genetics, Vol 12 (2021)
Frontiers in Genetics
Frontiers in Genetics, 12
Frontiers in Genetics, Vol 12 (2021)
Softening is a hallmark of ripening in fleshy fruits, and has both desirable and undesirable implications for texture and postharvest stability. Accordingly, the timing and extent of pre-harvest ripening and associated textural changes following harv
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nghia Nguyen Do Trong, Anna Rizzolo, Els Herremans, Maristella Vanoli, Giovanna Cortellino, Chyngyz Erkinbaev, Mizuki Tsuta, Lorenzo Spinelli, Davide Contini, Alessandro Torricelli, Pieter Verboven, Josse De Baerdemaeker, Bart Nicolaï, Wouter Saeys
Publikováno v:
Innovative food science & emerging technologies 21 (2014): 160–168. doi:10.1016/j.ifset.2013.09.014
info:cnr-pdr/source/autori:Nguyen Do Trong, Nghia; Rizzolo, Anna; Herremans, Els; Vanoli, Maristella; Cortellino, Giovanna; Erkinbaev, Chyngyz; Tsuta, Mizuki; Spinelli, Lorenzo; Contini, Davide; Torricelli, Alessandro; Verboven, Pieter; De Baerdemaeker, Josse G.; Nicolaï, Bart M.; Saeys, Wouter/titolo:Optical properties-microstructure-texture relationships of dried apple slices: Spatially resolved diffuse reflectance spectroscopy as a novel technique for analysis and process control/doi:10.1016%2Fj.ifset.2013.09.014/rivista:Innovative food science & emerging technologies/anno:2014/pagina_da:160/pagina_a:168/intervallo_pagine:160–168/volume:21
info:cnr-pdr/source/autori:Nguyen Do Trong, Nghia; Rizzolo, Anna; Herremans, Els; Vanoli, Maristella; Cortellino, Giovanna; Erkinbaev, Chyngyz; Tsuta, Mizuki; Spinelli, Lorenzo; Contini, Davide; Torricelli, Alessandro; Verboven, Pieter; De Baerdemaeker, Josse G.; Nicolaï, Bart M.; Saeys, Wouter/titolo:Optical properties-microstructure-texture relationships of dried apple slices: Spatially resolved diffuse reflectance spectroscopy as a novel technique for analysis and process control/doi:10.1016%2Fj.ifset.2013.09.014/rivista:Innovative food science & emerging technologies/anno:2014/pagina_da:160/pagina_a:168/intervallo_pagine:160–168/volume:21
The potential of spatially resolved diffuse reflectance spectroscopy in the 500-1000nm range by means of a fiberoptics probe was investigated for acquiring scattering and absorption properties of air dried apple rings subjected to different pre-treat
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maria Grazia Volpe, Gennaro Gentile, C. Laurino, Paola Laurienzo, M. Di Stasio, Giancarlo Cammarota
Publikováno v:
Journal of food engineering 116 (2013): 689–694. doi:10.1016/j.jfoodeng.2013.01.002
info:cnr-pdr/source/autori:P. Laurienzo, G. Cammarota, M. Di Stasio, G. Gentile, C. Laurino, M.G.Volpe/titolo:Microstructure and olfactory quality of apples de-hydrated by innovative technologies/doi:10.1016%2Fj.jfoodeng.2013.01.002/rivista:Journal of food engineering/anno:2013/pagina_da:689/pagina_a:694/intervallo_pagine:689–694/volume:116
info:cnr-pdr/source/autori:P. Laurienzo, G. Cammarota, M. Di Stasio, G. Gentile, C. Laurino, M.G.Volpe/titolo:Microstructure and olfactory quality of apples de-hydrated by innovative technologies/doi:10.1016%2Fj.jfoodeng.2013.01.002/rivista:Journal of food engineering/anno:2013/pagina_da:689/pagina_a:694/intervallo_pagine:689–694/volume:116
The purpose of this study was to investigate on the of structural changes induced in apple texture upon dehydration with classical methods, as freeze-drying and convective-air drying, compared to apples dried through by packaging in innovative films
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2c0677100ce3a490ebe49dad0e5aa71f
http://www.cnr.it/prodotto/i/197207
http://www.cnr.it/prodotto/i/197207
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.