Zobrazeno 1 - 10
of 472
pro vyhledávání: '"Apple slices"'
Autor:
Md Kamruzzaman, Liuyang Shen, Yuhan Zhang, Liangliang Xue, Kesen Fu, Haihui Zhu, Xianzhe Zheng
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 13, p 2071 (2024)
To improve product quality and obtain suitable processing parameters for crab apple slices (CASs) produced by continuous microwave drying (CMD), the effects of processing parameters, including slice thickness, microwave power, air velocity, and conve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/353546fc90c04018a431c3a1e817e52a
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 18, Pp 272-282 (2022)
To clarify the key aroma compounds of Fuji apples and the influence of drying temperatures, the volatile compounds of Fuji apple slices dried by hot-air at 50, 60, 70 and 80 ℃ were characterized by head space solid-phase micro-extraction gas chroma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/642a0ab4cad84f94b24922a5da64779c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Modelling the Drying Kinetics of Apple (Golab Variety): Fractional Calculus vs Semi-empirical Models
Publikováno v:
Kemija u Industriji, Vol 70, Iss 5-6, Pp 251-262 (2021)
In this work, two novel models have been proposed based on semi-empirical and factional calculus incorporating non-integer time derivatives in the Fick’s first law of anomalous diffusion. The experimental data has been collected from literature of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c4d4900bde08445bb3e5f26ce4f7eb85
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 6, p 1201 (2023)
The aim of this study was to compare peeled and unpeeled dehydrated apple slices of the red-fleshed ‘Baya Marisa’ and the white-fleshed ‘Golden Delicious’, to analyze the difference in the content of sugars, organic acids, and phenolic compou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5bc04f039cd84aa5a307097b93bf2db1
Autor:
Ewa Ropelewska, Dorota E. Kruczyńska, Ahmed M. Rady, Krzysztof P. Rutkowski, Dorota Konopacka, Karolina Celejewska, Monika Mieszczakowska-Frąc
Publikováno v:
Agriculture, Vol 13, Iss 3, p 562 (2023)
Dried red-fleshed apples are considered a promising high-quality product from the functional foods category. The objective of this study was to compare the flesh features of freeze-dried red-fleshed apples belonging to the ‘Alex Red’, ‘Trinity
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c981569ff6644f029aff58cd8b20e52c