Zobrazeno 1 - 10
of 210
pro vyhledávání: '"Apple pulp"'
Autor:
Yücel Ünal, Behlül Sevim, Erinç Gümüş, Selim Sırakaya, Tugay Ayaşan, Yusuf Cufadar, Osman Olgun, Asuman Duru
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 12, Iss 7, Pp 1190-1196 (2024)
Bu çalışma, farklı dozlarda elma posası ilavesinin yonca silajlarının kimyasal kompozisyonu, fermentasyon profili, mikrobiyolojik özellikleri, sindirilebilirlik ve enerji değerlerinin incelenmesi amacıyla yürütülmüştür. Çalışma kap
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa5c0f18cf5445e4ad7f5946769acfb5
Autor:
Walter Ossebi, Simplice Bosco Ayssiwede, Sodjinin Atchiwassa, Augustin Eric Djettin, Richard Malou, Mariame Diop, Ayao Missohou
Publikováno v:
Journal of Applied Animal Research, Vol 51, Iss 1, Pp 501-514 (2023)
This work aims to assess the effects of the application of feed and health technological packages on the zootechnical-economic performance of local breeds pigs in Casamance. It involved 253 young pigs, provided by 44 traditional farms. The feed and h
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a05db8daa074459caa2b2788ef0cbde3
Autor:
Chunhua Huang, Wensong Tu, Man Zhang, Dan Peng, Zhongyi Guo, Weijuan Huang, Jianhua Zhu, Rongmin Yu, Liyan Song, Yurong Wang
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 8, Pp e18521- (2023)
In this study, a novel heteropolysaccharide (ASPA80-1) with an average molecular weight of 5.48 × 104 Da was isolated and structurally elucidated from custard apple pulp (Annona squamosa) through DEAE-cellulose, Sephadex G-100 and Sephacryl S-300 HR
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/32696b71a9e14cd5a8bce66300dbe094
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ana Teresa Rebocho, Joao Ricardo Pereira, Filomena Freitas, Luisa Alexandra Neves, Vitor Delgado Alves, Chantal Sevrin, Christian Grandfils, Maria A.M. Reis
Publikováno v:
Applied Food Biotechnology, Vol 6, Iss 1, Pp 71-82 (2019)
Background and objective: Apple pulp waste generated by the fruit processing industry is a sugar-rich material with great potential to be used as a feedstock for production of value added microbial products. The aim of this work was to use this feeds
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d49ef21617dc472681c9237d7f2be4b5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati. Fascicle VI: Food Technology, Vol 41, Iss 1, Pp 95-105 (2017)
Superfruits like apples and strawberries are rich in dietary fibres and antioxidants and prevent the risk of many diseases. In this study, antioxidant content, total phenolic content and ferric reducing power analyses were carried out for the pulped
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/87e08c43f21240fdabe0271ee2048226
Autor:
Ana Teresa Rebocho, João R. Pereira, Luísa A. Neves, Vítor D. Alves, Chantal Sevrin, Christian Grandfils, Filomena Freitas, Maria A. M. Reis
Publikováno v:
Bioengineering, Vol 7, Iss 2, p 34 (2020)
The co-culture of Cupriavidus necator DSM 428 and Pseudomonas citronellolis NRRL B-2504 was performed using apple pulp waste from the fruit processing industry as the sole carbon source to produce poly(3-hydroxybutyrate), P(3HB) and medium-chain leng
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/309b1354b9244a5bacec19f7d47d76cc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.