Zobrazeno 1 - 10
of 407
pro vyhledávání: '"Apple juice industry"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Molecular Structure 15 January 2021 1224
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Elisabete Coelho, Mariana Pinto, Rita Bastos, Marco Cruz, Cláudia Nunes, Sílvia M. Rocha, Manuel A. Coimbra
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 5, p 2443 (2021)
Apple concentrate juice industry generates a flavored coproduct (apple aroma) recovered in the evaporation process, which is poorly valuated due to the lack of chemical characterization and standardization. In this study, industry apple aroma was cha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61cb4ee59f93443d92f1294897f71772
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marco G.N. Cruz, Manuel A. Coimbra, Cláudia Nunes, Elisabete Coelho, Rita Bastos, Mariana Pinto, Sílvia M. Rocha
Publikováno v:
Applied Sciences
Volume 11
Issue 5
Applied Sciences, Vol 11, Iss 2443, p 2443 (2021)
Volume 11
Issue 5
Applied Sciences, Vol 11, Iss 2443, p 2443 (2021)
Apple concentrate juice industry generates a flavored coproduct (apple aroma) recovered in the evaporation process, which is poorly valuated due to the lack of chemical characterization and standardization. In this study, industry apple aroma was cha
Autor:
Bertotto, Carlize
Publikováno v:
Repositório Institucional da UTFPR (da Universidade Tecnológica Federal do Paraná (RIUT))
Universidade Tecnológica Federal do Paraná (UTFPR)
instacron:UTFPR
Universidade Tecnológica Federal do Paraná (UTFPR)
instacron:UTFPR
A embalagem ativa é uma abordagem inovadora para manter ou prolongar a vida útil de produtos alimentícios, garantindo sua qualidade, segurança e integridade. A adição de substâncias ativas, como antimicrobianos e antioxidantes, pode prolongar
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::83d05d92b3dbbc81e3a146ea70c35d69
http://repositorio.utfpr.edu.br/jspui/handle/1/4591
http://repositorio.utfpr.edu.br/jspui/handle/1/4591
Publikováno v:
Journal of Molecular Structure
Journal of Molecular Structure, Elsevier, 2021, 1224, pp.129296. ⟨10.1016/j.molstruc.2020.129296⟩
Journal of Molecular Structure, Elsevier, 2021, 1224, pp.129296. ⟨10.1016/j.molstruc.2020.129296⟩
International audience; The use of adsorbent materials derived from agro-industrial residues represents a simple, easy and low-cost process for the removal of dyes from aqueous solutions. In this context, this study aimed to evaluate the use of a sol
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
CATANĂ, Monica, CATANĂ, Luminiţa, IORGA, Enuţa, LAZĂR, Monica-Alexandra, LAZĂR, Anda-Graţiela, TEODORESCU, Răzvan Ionuţ, ASĂNICĂ, Adrian Constantin, BELC, Nastasia
Publikováno v:
AgroLife Scientific Journal; 2018, Vol. 7 Issue 1, p9-17, 9p