Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Appiah, Victoria"'
Publikováno v:
In Radiation Physics and Chemistry May 2024 218
Publikováno v:
In Radiation Physics and Chemistry May 2022 194
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amoa-Awua, Wisdom Kofi, Awusi, Bernice, Owusu, Margaret, Appiah, Victoria, Ofori, Hayford, Thorsen, Line, Jespersen, Lene
Publikováno v:
In Food Control August 2014 42:335-342
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kortei, Nii Korley1, Appiah, Victoria1, Odamtten, George Tawia1,2, Obodai, Mary3, Akonor, Papa Toah3
Publikováno v:
Croatian Journal for Food Technology, Biotechnology & Nutrition / Hrvatski Casopis za Prehrambenu Tehnologiju, Biotehnologiju i Nutricionizam. 2015, Vol. 10 Issue 1/2, p66-71. 6p.
Autor:
Appiah Victoria, Adu-Gyamfi Abraham
Publikováno v:
Food and Nutrition Sciences. :219-223
The microbiological quality (microbial load and profile) of 6 Ghanaian food products was determined before and after irradiation (0 kGy, 5 kGy, 7.5 kGy, 10 kGy) using standard microbiological methods. The microbial load was estimated by the total via
Autor:
Bansa, David, Appiah, Victoria
Publikováno v:
Journal of the Ghana Science Association; Vol 1, No 3 (1999): ; 100-103
Loss of yam in storage due to sprouting is very high. There is the need to investigate the possibility of inhibiting the sprouting of local varieties of yams using gamma radiation. The effect of radiation on the storage yams and the functionality of