Zobrazeno 1 - 10
of 122
pro vyhledávání: '"Appellation of origin"'
Autor:
Schneider, Marius, Ho Tu Nam, Nora
Publikováno v:
Protecting Geographical Indications in Africa.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/9780191955082.003.0006
Publikováno v:
Social Sciences and Humanities Open, Vol 10, Iss , Pp 101076- (2024)
Vanilla and vanillin are essential commodities for the food, pharmaceuticals, cosmetics, and tobacco industries. However, the global production of natural vanillin is insufficient to meet its demand and has been replaced by synthetic or biotechnologi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ebb43f96e2943e286fa0314a1137017
Publikováno v:
Ciência e Técnica Vitivinícola, Vol 37, Iss 1, Pp 29-38 (2022)
Traditional winemaking in amphora-like clay vessels is one of the oldest known methods of wine production. Currently, some wine producers have readopted traditional winemaking methods to generate unique attributes that differentiate their products ra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b08138bb9934eb49f53a4ebc701f85a
Autor:
Rocío Fonseca-Aguiñaga, Uriel E. Navarro-Arteaga, Martin Muñoz-Sánchez, Humberto Gómez-Ruiz, Walter M. Warren-Vega, Luis A. Romero-Cano
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 13, p 2605 (2023)
The present research shows a robust isotopic ratio characterization of Carbon-13 (δ13CVPDB) in congeneric compounds such as methanol, n-propanol, isoamyl alcohol, ethyl lactate, ethyl acetate, ethanol, and acetaldehyde in representative samples (n =
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6410dde9a2bc4ff1918739780178ce2a
Publikováno v:
J, Vol 4, Iss 3, Pp 244-256 (2021)
Terroir is one of the core concepts associated with wine and presumes that the land from which the grapes are grown, the plant habitat, imparts a unique quality that is specific to that growing site. Additionally, numerous factors can influence yeast
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/901ffef740e144a5b5fee38fbd1079fa
Autor:
Legouy, François
Publikováno v:
Lucrările Seminarului Geografic ”Dimitrie Cantemir” / Papers of ”Dimitrie Cantemir” Geographic Seminar. 49(2):194-209
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=1076170
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Romero-Cano, Rocío Fonseca-Aguiñaga, Uriel E. Navarro-Arteaga, Martin Muñoz-Sánchez, Humberto Gómez-Ruiz, Walter M. Warren-Vega, Luis A.
Publikováno v:
Foods; Volume 12; Issue 13; Pages: 2605
The present research shows a robust isotopic ratio characterization of Carbon-13 (δ13CVPDB) in congeneric compounds such as methanol, n-propanol, isoamyl alcohol, ethyl lactate, ethyl acetate, ethanol, and acetaldehyde in representative samples (n =
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.