Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Appeldoorn, M.M."'
Publikováno v:
In Enzyme and Microbial Technology 2012 50(1):77-85
Autor:
Dilokpimol, A., Nakai, H., Gotfredsen, C.H., Appeldoorn, M.M., Baumann, M.J., Nakai, N., Schols, H.A., Hachem, M.A., Svensson, B.
Publikováno v:
Carbohydrate Research : an international journal 346 (2011) 3
Carbohydrate Research : an international journal, 346(3), 421-429
Carbohydrate Research : an international journal, 346(3), 421-429
Two b-xylosidases of glycoside hydrolase family 3 (GH 3) from Aspergillus nidulans FGSC A4, BxlA and BxlB were produced recombinantly in Pichia pastoris and secreted to the culture supernatants in yields of 16 and 118 mg/L, respectively. BxlA showed
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::fefc992dc9f8ff3afd8348056eef3fa3
https://research.wur.nl/en/publications/enzymatic-synthesis-of-b-xylosyl-oligosaccharides-by-transxylosyl
https://research.wur.nl/en/publications/enzymatic-synthesis-of-b-xylosyl-oligosaccharides-by-transxylosyl
Publikováno v:
The Journal of Nutrition 139 (2009) 8
The Journal of Nutrition, 139(8), 1469-1473
The Journal of Nutrition, 139(8), 1469-1473
Intervention studies with procyanidin (PC)-rich extracts and products such as cocoa and wine suggest protective effects of PC against cardiovascular diseases. However, there is no consensus on the absorption and metabolism of PC dimers. Interestingly
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::74370b2afc17cf0b2bccebca93666a83
https://research.wur.nl/en/publications/procyanidin-dimers-a1-a2-and-b2-are-absorbed-without-conjugation-
https://research.wur.nl/en/publications/procyanidin-dimers-a1-a2-and-b2-are-absorbed-without-conjugation-
Autor:
Appeldoorn, M.M.
Procyanidins (PCs) are phenolic compounds that belong to the class of flavonoids and are oligomers of monomeric (epi)catechin units. These monomeric units can be linked to each other by a single C4-C8 or C4-C6 linkage, which is referred to as B-type.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::16a64e0a02438bf654e237cd52ee6e19
https://research.wur.nl/en/publications/dietary-a-and-b-type-procyanidins-characterization-and-biofunctio
https://research.wur.nl/en/publications/dietary-a-and-b-type-procyanidins-characterization-and-biofunctio
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.