Zobrazeno 1 - 10
of 156
pro vyhledávání: '"Apoptosis and autophagy"'
Publikováno v:
Frontiers in Immunology, Vol 15 (2024)
Globally, breast cancer stands as the most prevalent form of cancer among women. The tumor microenvironment of breast cancer often exhibits hypoxia. Hypoxia-inducible factor 1-alpha, a transcription factor, is found to be overexpressed and activated
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e6de476b22284d9fa0b5de6992eaf744
Autor:
Qiang Cao, Qi Wang, Xinyan Wu, Qi Zhang, Jinghan Huang, Yuquan Chen, Yanwei You, Yi Qiang, Xufeng Huang, Ronggao Qin, Guangzhu Cao
Publikováno v:
Frontiers in Pharmacology, Vol 14 (2023)
Leonurine refers to the desiccated aerial portion of a plant in the Labiatae family. The primary bioactive constituent of Leonurine is an alkaloid, Leonurine alkaloid (Leo), renowned for its substantial therapeutic efficacy in the treatment of gyneco
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6891e1de5a8a4050a723b4812694010d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 2, Pp e13315- (2023)
Recent studies suggest hypoxia can promote adipose-derived stem cells (ADSCs) to attenuate hypoxia/reoxygenation (H/R)-induced damage to human dermal microvascular endothelial cells (HDMECs). Extracellular vesicles (EVs), isolated from ADSCs, play an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/20937e5904074a4a8f28a4f3ea6c7527
Publikováno v:
Cancer Management and Research, Vol Volume 12, Pp 4073-4084 (2020)
Xian Hu Zhang,1 Bing Feng Li,1 Jie Ding,2 Lei Shi,1 Huo Ming Ren,1 Kui Liu,1 Chuan Cai Huang,1 Fu Xiao Ma,1 Xin Yao Wu1 1Department of General Surgery, Suzhou First People’s Hospital, Suzhou, Anhui 234000, People’s Republic of China; 2Physical Ex
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0c87a9aed2a4422b1af2e9c1c1457be
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Acrylamide (ACR), a potential neurotoxin, is produced by the Maillard reaction between reducing sugars and free amino acids during food processing. Over the past decade, the neurotoxicity of ACR has caused increasing concern, prompting many related s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1f54a4c2d26b45aeba707078889688b1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.