Zobrazeno 1 - 10
of 194
pro vyhledávání: '"Apiraksakorn A"'
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 11, p 561 (2024)
Low-cost enzyme production is considered a feasibility factor in enzyme commercialization. Okara, a high-nutritional agro-industrial residue from soybean processing, was performed as a medium for bacterial amylase production to save costs and increas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fce17e3caa0b4b019c55e8342dc26bbe
Autor:
Thapagorn Sang A Roon, Poramaporn Klanrit, Poramate Klanrit, Pornthap Thanonkeo, Jirawan Apiraksakorn, Sudarat Thanonkeo, Preekamol Klanrit
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 22, p 3225 (2024)
The prevalence of synthetic colorants in commercial products has raised concerns regarding potential risks, including allergic reactions and carcinogenesis, associated with their use or consumption. Natural plant extracts have gained attention as pot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38ac7ceadfb948fc826a5519186eba4c
Publikováno v:
In Carbon Resources Conversion April 2024
Autor:
Konlarat Phirom-on, Anuchida Po-ngern, Somchai Jaikhan, Sasiwan Sirichon, Sukanda Vichitphan, Kanit Vichitphan, Jirawan Apiraksakorn
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 13, Iss 1, Pp 1-10 (2023)
Abstract γ-aminobutyric-acid (GABA) is a mental health-supporting substance that helps release anxiety and depression and improves memory. Lactiplantibacillus plantarum SKKL1, a GABA-producing bacterium, has been introduced to formulate a gut-brain
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/90493622de0a40db84663a2913273b4a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sang A Roon, Thapagorn, Klanrit, Poramaporn, Klanrit, Poramate, Thanonkeo, Pornthap, Apiraksakorn, Jirawan, Thanonkeo, Sudarat, Klanrit, Preekamol
Publikováno v:
Plants (2223-7747); Nov2024, Vol. 13 Issue 22, p3225, 17p
Publikováno v:
Fermentation (Basel); Nov2024, Vol. 10 Issue 11, p561, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Bioresource Technology Reports September 2022 19