Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Apilactobacillus sp."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 12, p 2312 (2023)
Using culture enrichment methods, 100 strains of bacilli of lactic acid bacteria (LAB) were isolated from honeybee Apis mellifera intermissa and fresh honey, collected from apiaries located in the north-east of Algeria. Amongst all of the isolated LA
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/700a5efa17c342a5a426aac43b4c5e6d
Publikováno v:
Foods; Volume 12; Issue 12; Pages: 2312
Using culture enrichment methods, 100 strains of bacilli of lactic acid bacteria (LAB) were isolated from honeybee Apis mellifera intermissa and fresh honey, collected from apiaries located in the north-east of Algeria. Amongst all of the isolated LA
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kouya, Tomoaki1 (AUTHOR) tkouya@oyama-ct.ac.jp, Ishiyama, Yohei2 (AUTHOR), Ohashi, Shota1 (AUTHOR), Kumakubo, Ryota1 (AUTHOR), Yamazaki, Takeshi1 (AUTHOR), Otaki, Toshiki2 (AUTHOR)
Publikováno v:
PLoS ONE. 6/21/2023, Vol. 17 Issue 6, p1-19. 19p.
Autor:
Khiabani, Azadeh, Xiao, Hang, Wätjen, Anders Peter, Tovar, Miguel, Poulsen, Vera Kuzina, Hansen, Egon Bech, Bang-Berthelsen, Claus Heiner
Publikováno v:
Foods; Sep2024, Vol. 13 Issue 18, p2907, 14p
Autor:
Nguyen, Phuong N., Rehan, Sandra M.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology; 11/17/2022, Vol. 13, p1-15, 15p
Publikováno v:
Journal of Apicultural Research; Jun2022, Vol. 61 Issue 3, p435-447, 13p
Autor:
Kordowska-Wiater, Monika, Pytka, Monika, Stój, Anna, Kubik-Komar, Agnieszka, Wyrostek, Jakub, Waśko, Adam
Publikováno v:
Applied Sciences (2076-3417); May2022, Vol. 12 Issue 9, pN.PAG-N.PAG, 14p
Autor:
Torres-Moreno, R, Humberto, S Hemández-Sánchez, Méndez-Tenorio, A, Palmeros-Sánchez, B, Melgar-Lalanne, G
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2021, Vol. 858, p1-10, 10p