Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Apata, O.C"'
Publikováno v:
Ghanaian Journal of Animal Science; Vol. 13 No. 2 (2022); 63-72
The influence of different concentrations of food grade vinegar as preservative on beef quality was evaluated in this study. Five levels of vinegar concentrations were tested and each constituted a treatment viz: T0 = (control) Freezer, T1 = 5%, T2 =
Publikováno v:
Nigerian Journal of Nutritional Sciences; Vol 40, No 2 (2019); 65-70
Background: Aadun is an indigenous maize-based snack high in energy, phosphorus and magnesium but low in protein. It is often sold with minimal packaging under conditions which may lead to its rapid deterioration. Protein fortification and improved p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nigerian Journal of Animal Science; Vol 18, No 1 (2016); 275-282
Five muscles, semitendinosus (ST), Biceps femoris (BF), Longissimusdorsi, (LD), Triceps brachii (TB) and Brachialis (BC) were excised from twelve Goats buck carcasses of two breeds, the West African Dwarf and Red Sokoto, 50g of each muscle was cooked
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.