Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Apata, E.S"'
Publikováno v:
Ghanaian Journal of Animal Science; Vol. 13 No. 2 (2022); 63-72
The influence of different concentrations of food grade vinegar as preservative on beef quality was evaluated in this study. Five levels of vinegar concentrations were tested and each constituted a treatment viz: T0 = (control) Freezer, T1 = 5%, T2 =
Publikováno v:
Ghanaian Journal of Animal Science; Vol. 11 No. 1 (2020); 63-74
This study compared the effects of two growth promoters on the performance, carcass and meat characteristics as well as their retention in meat of broiler chickens. A total of 100 birds were used for this study. The chicks were brooded for 20 days, o
Publikováno v:
Nigerian Journal of Animal Science; Vol. 23 No. 3 (2021); 244-257
The study investigated the effects of supplementing Soybean meal (SBM), Locust bean meal (LBM) and Melon seed meal (MSM) which are protein sources on performance, carcass and meat traits of grasscutters in captivity. A total of 30 grasscutters – 6
Publikováno v:
Nigerian Journal of Animal Science; Vol 18, No 1 (2016); 275-282
Five muscles, semitendinosus (ST), Biceps femoris (BF), Longissimusdorsi, (LD), Triceps brachii (TB) and Brachialis (BC) were excised from twelve Goats buck carcasses of two breeds, the West African Dwarf and Red Sokoto, 50g of each muscle was cooked
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.