Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Aparnathi, K. D."'
Betel leaves was evaluated as an antioxidant to enhance the shelf-life of ghee (heat clarified milk fat) against oxidative deterioration. Addition of betel leaves at final stage of heat clarification was found more effective in controlling oxidative
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3809::49c2d148f612f91564242e1d82638196
http://eprints.umsida.ac.id/10743/
http://eprints.umsida.ac.id/10743/
Publikováno v:
International Journal of Agricultural Science and Research. 7:381-388
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Health, Animal Science and Food Safety, Vol 3, Iss 1 (2016)
International Journal of Health, Animal Science and Food Safety; V. 3, N. 1 (2016)
International Journal of Health, Animal Science and Food Safety; V. 3, N. 1 (2016)
Cow and buffalo milk and camel milk were analyzed and compared for processing related parameters. The average heat stability of cow, buffalo and camel milk samples analyzed was 1807.4 seconds, 1574.6 seconds and 133.6 seconds respectively at 140 °C.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::72aa546ae689b8287d4ebc5058a69bcc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.