Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Aparicio-Fernández Xochitl"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gómez‐Velázquez, Haiku D. J.1,2 (AUTHOR), Aparicio‐Fernández, Xochitl1 (AUTHOR) xochitl.aparicio@academicos.udg.mx, Mora, Ofelia3 (AUTHOR), González Davalos, María Laura3 (AUTHOR), de los Ríos, Erika A.4 (AUTHOR), Reynoso‐Camacho, Rosalía2 (AUTHOR) rrcamachomx@yahoo.com.mx
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Jul2022, Vol. 46 Issue 7, p1-13. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Iza F. Pérez-Ramírez, Ramos-Gómez Minerva, Reynoso-Camacho Rosalía, Magdalena Mendoza-Sánchez, Aparicio-Fernández Xochitl, Ofelia Mora
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. 45
This study aimed to evaluate the effect of polyphenol (PE) and avenanthramide (AE) extracts from oat grains (OG) and sprouts (OS) on genes related to glucose and lipid metabolisms in 3T3 L1 adipocytes. The AE-OS exerted the greatest effect on genes i
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Loza-Cornejo, Sofía1, Aparicio-Fernández, Xochitl1 xaparicio@culagos.udg.mx, Patakfalvi, Rita Judit1, Rosas-Saito, Greta Hanako2
Publikováno v:
Acta Botanica Mexicana. jul2017, Issue 120, p21-38. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hernández-Carranza, Paola, Rivadeneyra-Mata, Mariela, Ramos-Cassellis, María, Aparicio-Fernández, Xochitl, Navarro-Cruz, Addí, Ávila-Sosa, Raúl, Ochoa-Velasco, Carlos
Publikováno v:
Journal of Food Measurement and Characterization; June 2019, Vol. 13 Issue: 2 p1111-1119, 9p