Zobrazeno 1 - 10
of 353
pro vyhledávání: '"Aparicio Ruiz, P."'
Publikováno v:
Journal of Industrial Engineering and Management, Vol 17, Iss 3, Pp 631-640 (2024)
Purpose: This article focuses on the problem of deciding the annual investment that a company should allocate to the rehabilitation of its water distribution and sanitation networks. The objective is to find the investment amount necessary to maintai
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e7483b041d54691b793ac2f005a484d
Autor:
Ramón Aparicio-Ruiz, Enrico Casadei, Clemente Ortiz-Romero, Diego L. García-González, Maurizio Servili, Roberto Selvaggini, Florence Lacoste, Julien Escobessa, Stefania Vichi, Beatriz Quintanilla-Casas, Alba Tres, Pierre-Alain Golay, Paolo Lucci, Erica Moret, Enrico Valli, Alessandra Bendini, Tullia Gallina Toschi
Publikováno v:
MethodsX, Vol 10, Iss , Pp 101972- (2023)
During the course of the EU H2020 OLEUM project, a harmonized method was developed to quantify volatile markers of the aroma of virgin olive oil with the aim to support the work of sensory panel test to assess the quality grade. A peer validation of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f9d19d4c6be947ed8d6ef4fa181c59ae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Buildings, Vol 13, Iss 9, p 2215 (2023)
To improve the energy efficiency and performance of buildings, it is essential to understand the factors that influence indoor thermal comfort. Through an extensive analysis of various variables, actions can be developed to enhance the thermal sensat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93dac38097934dd8bd5dd108514d2b6c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 12, Iss 2, p 242 (2023)
The volatile compounds of virgin olive oil (VOO) have an important role from a sensory point of view as they are responsible for the aroma of the oil. Once the oil is obtained, auto-oxidation is the main process contributing to its deterioration, mod
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50d32b5d1c3d41949792e3b2183f2a4e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.