Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Aoun, Omar"'
Autor:
Remini-Sahraoui, Yasmine, Remini, Hocine, Dahmoune, Farid, Dairi, Sofiane, Aoun, Omar, Belbahi, Amine, Oukhmanou-Bensidhoum, Sonia, Kadri, Nabil, Madani, Khodir
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies July 2024 95
Autor:
Abbou, Amina, Kadri, Nabil, Giovanetti, Georgia, Morel, Gilles, Aoun, Omar, Servent, Adrien, Madani, Khodir, Dornier, Manuel, Achir, Nawel
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis December 2023 124
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN June 2021 43:397-407
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dairi, Sofiane, Carbonneau, Marie-Annette, Galeano-Diaz, Teresa, Remini, Hocine, Dahmoune, Farid, Aoun, Omar, Belbahi, Amine, Lauret, Céline, Cristol, Jean-Paul, Madani, Khodir
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2017 237:297-304
Autor:
Djellal, Samia, Dahmoune, Farid, Aoun, Omar, Remini, Hocine, Belbahi, Amine, Dairi, Sofiane, Moussa, Hamza, Lakehal, Mohamed, Kassouar, Sabrina, Lakhdari, Chafika, Adouane, Meriem, Kadri, Nabil
Publikováno v:
Separation Science & Technology; 2024, Vol. 59 Issue 1, p41-58, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nayak, Balunkeswar, Dahmoune, Farid, Moussi, Kamal, Remini, Hocine, Dairi, Sofiane, Aoun, Omar, Khodir, Madani
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2015 187:507-516
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Belbahi, Amine, Dairi, Sofiane, Aoun, Omar, Dahmoune, Farid, Kadri, Nabil, Remini, Hocine, Hadjadj, Mohamed, Cristol, Jean Paul, Madani, Khodir, Boulekbache-Makhlouf, Lila
Publikováno v:
Journal of Food Measurement and Characterization; October 2023, Vol. 17 Issue: 5 p4715-4726, 12p