Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"Aouada, Fauze Ahmad"'
Autor:
Oliveira, Elaine Florinda Rodrigues de, Bonfim, Kely Silveira, Aouada, Fauze Ahmad, Azeredo, Henriette Monteiro Cordeiro de, Moura, Márcia Regina de
Publikováno v:
In Applied Food Research June 2023 3(1)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aouada, Fauze Ahmad
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSCARUniversidade Federal de São CarlosUFSCAR.
Made available in DSpace on 2016-06-02T20:34:10Z (GMT). No. of bitstreams: 1 2415.pdf: 1876961 bytes, checksum: 666560c20cf9ef492c7843a79c425c19 (MD5) Previous issue date: 2009-05-07
Universidade Federal de Sao Carlos
In this thesis, the pr
Universidade Federal de Sao Carlos
In this thesis, the pr
Externí odkaz:
https://repositorio.ufscar.br/handle/ufscar/6109
Autor:
da Silva Fernandes, Renan, Tanaka, Fabrício Nunes, de Moura, Márcia Regina, Aouada, Fauze Ahmad
Publikováno v:
In Materials Today Communications December 2019 21
Publikováno v:
In Journal of Molecular Liquids 1 September 2018 265:327-336
Autor:
Watanuki Filho, Adhemar, Yonezawa, Uilian Gabaldi, Moura, Marcia Regina de, Aouada, Fauze Ahmad
Publikováno v:
Materials Research, Volume: 26 Supplement 1, Article number: e20230062, Published: 10 JUL 2023
Hydrogels based on polyacrylamide, carboxymethylcellulose and silica are composites with good absorption and release properties over time, and this behavior allow their application in several areas. Thus, the aim of study was to analyze the absorptio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::2a4aeb752a70227b5c0b9782d15072b7
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-14392023000200233&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-14392023000200233&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Santos, Bruna dos, Costa, Fabíola Medeiros da, Rodrigues, Thais Fátima, Jahno, Vanusca Dalosto, Aouada, Fauze Ahmad, Aouada, Marcia Regina de Moura
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 11 No. 10; e351111032257
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 10; e351111032257
Research, Society and Development; v. 11 n. 10; e351111032257
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 10; e351111032257
Research, Society and Development; v. 11 n. 10; e351111032257
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The food packaging process is of immense importance when it comes to preserving fresh or processed foods. Most of these materials are made from synthetic plastics and their disposal represents an environmental problem. This study aimed to prepare and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::ed98b9e2dc5c04e60ac3f37f5b6a32b2
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/32257
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/32257