Zobrazeno 1 - 10
of 279
pro vyhledávání: '"Aonla"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sujayasree O.J, Tiwari R B, Venugopalan R, Narayana C K, Bhuvaneswari S, Ranjitha K, Oberoi H S, Shamina Azeez, Sakthivel T, Nayaka V S K
Publikováno v:
Journal of Horticultural Sciences, Vol 17, Iss 2 (2022)
Optimization of process parameters is a critical requirement in food processing and food product industries for the development of highly acceptable product. Quantification of mass transfer kinetics under different processing conditions is essential
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b46906ae13234fcb88286d13a9ee56eb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mahawar, Manoj Kumar, Jalgaonkar, Kirti, Bibwe, Bhushan, Kulkarni, Tushar, Bhushan, Bharat, Meena, Vijay Singh
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2018, Vol. 48, Issue 4, pp. 621-630.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-09-2017-0189
Autor:
O.J, Sujayasree, R B, Tiwari, R, Venugopalan, C K, Narayana, S, Bhuvaneswari, K, Ranjitha, H S, Oberoi, Azeez, Shamina, T, Sakthivel, V S K, Nayaka
Publikováno v:
Journal of Horticultural Sciences
Optimization of process parameters is a critical requirement in food processing and food product industries for the development of highly acceptable product. Quantification of mass transfer kinetics under different processing conditions is essential
Publikováno v:
The Indian Journal of Agricultural Sciences, Vol 90, Iss 5 (2020)
The present study was carried out at Punjab agricultural University, MS Randhawa Fruit Research Station, Gangian, (Dasuya) during 2017-19. Fruits of six aonla cultivars: Krishna, Kanchan, Neelum, Chakaiya, Balwant and Desi (local seedling) were evalu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/216296397e444547904714ef9739af3f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.