Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Aoki, Fumiki"'
Autor:
Aoki, Fumiki, Nakagawa, Kaku, Tanaka, Akiyoshi, Matsuzaki, Kazue, Arai, Naoki, Mae, Tatsumasa
Publikováno v:
In Journal of Chromatography B 2005 828(1):70-74
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 62:7174-7182
The oral bioavailability of ubiquinol recently has been reported to be greater than that of ubiquinone in healthy adults. The basis for this influence of redox state of coenzyme Q (CoQ) on bioavailability has been investigated using the coupled in vi
Autor:
Tozo Nishiyama, Hideyuki Kishida, Tanaka Hozumi, Keiko Abe, Aoki Fumiki, Shinji Okada, Tatsumasa Mae, Ichiro Matsumoto, Shin-ichi Honda
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 54:9055-9062
Turmeric, the rhizome of Curcuma longa L., has a wide range of effects on human health. Turmeric oleoresin, an extract of turmeric, is often used for flavoring and coloring. Curcuminoids and turmeric essential oil are both contained in turmeric oleor
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biological Trace Element Research; October 2005, Vol. 107 Issue: 1 p33-42, 10p