Zobrazeno 1 - 10
of 154
pro vyhledávání: '"Ao, Xin"'
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 8 (2024)
Lactobacillus plantarum is a functional probiotic and could be used in yogurt fermentation to improve the function and flavor. However, L. plantarum has relatively poor acid resistance, and cell viability gradually decreases as pH decreases during yo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c44bf1a028cb4e8aab2a0f37237ea9af
Autor:
Yang, Xiangyan, Zhou, Runyu, Xu, Zixiao, Deng, Jing, Wei, Chuyue, Luo, Jiahui, Luo, Haoqi, Zou, Lijia, Wu, Yang, Ao, Xin, Yuan, Shuaishuai, Zhou, Weihua
Publikováno v:
In Polymer Testing November 2024 140
Publikováno v:
In Solid State Ionics November 2024 415
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2024 59
Publikováno v:
In Solid State Ionics 1 December 2023 402
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ao, Xin1,2 (AUTHOR), Kong, Yang1 (AUTHOR), Zhao, Shangquan2 (AUTHOR), Chen, Zhongxin3 (AUTHOR), Li, Yong2 (AUTHOR), Liao, Xingyu2 (AUTHOR), Tian, Bingbing1 (AUTHOR) tianbb2011@szu.edu.cn
Publikováno v:
Angewandte Chemie. Sep2024, p1. 12p. 8 Illustrations.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.