Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Ao, Jingfang"'
Autor:
Wang, Ruolin, Shen, Heyu, Bai, Junqing, Zou, Guangming, Shi, Yubing, Ao, Jingfang, Qi, Heting, Cai, Yingying, Luo, Anwei
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2024 61
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 22, Pp 31-38 (2023)
In this study, the inhibitory effect and mechanism of gallic acid on α-amylase and α-glucosidase were investigated in terms of inhibitory rates, inhibition kinetics, ultraviolet (UV) spectra, fluorescence spectra, circular dichroism (CD) spectra, a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e8b7ec678d248f8b438e622ddcc8f5d
Autor:
Shen, Heyu, Wang, Jun, Ao, Jingfang, Ye, Lixia, Shi, Yubing, Liu, Yujie, Li, Mengyang, Luo, Anwei
Publikováno v:
In Food Bioscience February 2023 51
Autor:
Shen, Heyu, Wang, Jun, Ao, Jingfang, Hou, Yujie, Xi, Meihua, Cai, Yingying, Li, Mei, Luo, Anwei
Publikováno v:
In Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy 15 January 2023 285
Autor:
Shen, Heyu, Wang, Jun, Ao, Jingfang, Cai, Yingying, Xi, Meihua, Hou, Yujie, Li, Mei, Luo, Anwei
Publikováno v:
In LWT 30 December 2022 172
Autor:
Shen, Heyu, Hou, Yujie, Xi, Meihua, Cai, Yingying, Ao, Jingfang, Wang, Jun, Li, Mei, Luo, Anwei
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 March 2022 373 Part B
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Science & Technology of Food Industry; Jul2024, Vol. 45 Issue 13, p91-98, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Jan2024, Vol. 89 Issue 1, p121-134, 14p