Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Anyfantis, I."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The risk of developing candidemia after candiduria is reportedly very low, but it has not been adequately investigated. The aim of this study was to examine the molecular relatedness between Candida strains isolated from adult patients with candidemi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::cf2bc74459fdfdcc4f44c511c6aff873
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2976752
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2976752
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Carbapenemase-producing Klebsiella pneumoniae strains (CP-Kps) are currently among the most important nosocomial pathogens. An observational study was conducted during 2009 to 2010 in two hospitals located in a high-prevalence area (Athens, Greece).
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::de39c70f0ddeb615a1e817ad8b0f8913
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3061087
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3061087
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Tourism & Culture in the Age of Innovation; 2016, p275-283, 9p