Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Anyebuno, G"'
Publikováno v:
Ghana Journal of Agricultural Science; Vol 52 (2018); 5-15
Aflatoxins have been of major public health concern ever since they were discovered. A simple physical manual sorting procedure and blanching to facilitate the elimination of aflatoxins in raw peanuts was designed, conducted and verified using worksh
Autor:
Omari, R., Anyebuno, G.
Publikováno v:
Journal of Food Quality & Hazards Control; Sep2020, Vol. 7 Issue 3, p128-135, 8p
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 14, No 19 (2015); 1640-1648
Nsiho (white kenkey) is a type of kenkey, a sour stiff dumpling, produced from fermented maize meal in Ghana. The dominant microorganisms responsible for the fermentation of nsiho were characterized by analysing samples from four traditional producti
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oduro-Yeboah, C., Amoa-Awua, W., Saalia, F. K., Bennett, B., Annan, T., Sakyi- Dawson, E., Anyebuno, G.
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development; Aug2018, Vol. 18 Issue 2, p13406-13419, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.