Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Anuduang, Artorn"'
Autor:
Anuduang, Artorn, Ounjaijean, Sakaewan, Phongphisutthinant, Rewat, Pitchakarn, Pornsiri, Chaipoot, Supakit, Taya, Sirinya, Parklak, Wason, Wiriyacharee, Pairote, Boonyapranai, Kongsak
Publikováno v:
Foods; Oct2024, Vol. 13 Issue 19, p3041, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Anuduang, Artorn, Lim, Seng Joe, Jomduang, Somchai, Boonyapranai, Kongsak, Phongthai, Suphat, Wan Mustapha, Wan Aida
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; May2024, Vol. 59 Issue 5, p3176-3186, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Anuduang A; Department of Food Sciences, Faculty of Science and Technology, Universiti Kebangsaan Malaysia, UKM, Bangi 43600, Selangor, Malaysia., Mustapha WAW; Department of Food Sciences, Faculty of Science and Technology, Universiti Kebangsaan Malaysia, UKM, Bangi 43600, Selangor, Malaysia., Lim SJ; Department of Food Sciences, Faculty of Science and Technology, Universiti Kebangsaan Malaysia, UKM, Bangi 43600, Selangor, Malaysia.; Innovation Centre for Confectionery Technology, Faculty of Science and Technology, Universiti Kebangsaan Malaysia, UKM, Bangi 43600, Selangor, Malaysia., Jomduang S; Bio Crenovation Company Limited, 353/2 Moo 9, Tambol Sanklang, Sanpatong District, Chiang Mai 50120, Thailand., Phongthai S; Division of Food Science and Technology, Faculty of Agro-Industry, Chiang Mai University, Chiang Mai 50100, Thailand., Ounjaijean S; Research Institute for Health Sciences, Chiang Mai University, Chiang Mai 50200, Thailand., Boonyapranai K; Research Institute for Health Sciences, Chiang Mai University, Chiang Mai 50200, Thailand.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2024 Mar 20; Vol. 13 (6). Date of Electronic Publication: 2024 Mar 20.