Zobrazeno 1 - 10
of 481
pro vyhledávání: '"Antonio Gilson Barbosa"'
Autor:
Wanderley, Roberta de Oliveira Sousa, Figueirêdo, Rossana Maria Feitosa de, Queiroz, Alexandre José de Melo, Santos, Francislaine Suelia dos, Silva, Aline Priscila de França, Paiva, Yaroslávia Ferreira, Moura, Henrique Valentim, Silva, Eugênia Telis de Vilela, Carvalho, Ana Júlia de Brito Araújo, Lima, Marcos dos Santos, Campos, Ana Regina Nascimento, Gregório, Mailson Gonçalves, Lima, Antônio Gilson Barbosa de
Publikováno v:
In LWT 1 November 2023 189
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wilton Pereira da Silva, Leidjane Matos de Souto, João Paulo de Lima Ferreira, Josivanda Palmeira Gomes, Antonio Gilson Barbosa de Lima, Alexandre José de Melo Queiroz, Rossana Maria Feitosa de Figueirêdo, Dyego da Costa Santos, Maristela de Fátima Simplicio de Santana, Francislaine Suelia dos Santos, Lumara Tatiely Santos Amadeu, Plúvia Oliveira Galdino, Caciana Cavalcanti Costa, Aluízio Freire da Silva Júnior, Célia Maria Rufino Franco
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 10, p 2084 (2023)
The aim of this study was to determine the thermophysical properties and process parameters of cylindrical carrot pieces during their chilling. For this, the temperature of the central point of the product, initially at 19.9 °C, was recorded during
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78e4d595afc94d488daccafa0d9e58ac
Autor:
Auryclennedy Calou de Araújo, Josivanda Palmeira Gomes, Francilânia Batista da Silva, Jarderlany Sousa Nunes, Francislaine Suelia dos Santos, Wilton Pereira da Silva, João Paulo de Lima Ferreira, Alexandre José de Melo Queiroz, Rossana Maria Feitosa de Figueirêdo, Geovani Soares de Lima, Lauriane Almeida dos Anjos Soares, Ana Paula Trindade Rocha, Antonio Gilson Barbosa de Lima
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 8, p 3549 (2023)
Among the vegetables that stand out for their high concentration of anthocyanins, red cabbage appears as one of the most-used sources of these pigments in food production and it is considered a suitable raw material for the extraction of natural dye.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/283d0b3278b94d18889db4a98aceca12
Autor:
Gustavo Henrique de Almeida Barbalho, José Jefferson da Silva Nascimento, Lucineide Balbino da Silva, Ricardo Soares Gomez, Daniel Oliveira de Farias, Diego David Silva Diniz, Rosilda Sousa Santos, Maria José de Figueiredo, Antonio Gilson Barbosa de Lima
Publikováno v:
Polymers, Vol 15, Iss 6, p 1369 (2023)
For the purpose of renewable materials applications, Curauá fiber treated with 5% sodium hydroxide was added to high-density biopolyethylene, using an entirely Brazilian raw material of sugarcane ethanol. Polyethylene grafted with maleic anhydride w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c47a45a65af4446bd21b67cfc327471
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Renato Costa da Silva, Wilton Pereira da Silva, Josivanda Palmeira Gomes, Alexandre José de Melo Queiroz, Rossana Maria Feitosa de Figueirêdo, Antonio Gilson Barbosa de Lima, Ana Paula Trindade Rocha, Laerson Duarte da Silva, João Paulo de Lima Ferreira, Dyego da Costa Santos, Romario Oliveira de Andrade
Publikováno v:
Agriculture, Vol 12, Iss 3, p 328 (2022)
The objective of this work was to intermittently and continuously dry “Neve” melon seeds and study their behavior. The seeds were dried in a fixed-bed dryer at a temperature of 60 °C under the influence of air velocity of 1 m s−1, followed by
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e185b02c11e48578511c194ed077cae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Emmanuel Ferreira de Souza, Paulo César Sales da Silva, Estephanie Nobre Dantas Grassi, Carlos José de Araújo, Antonio Gilson Barbosa de Lima
Publikováno v:
Sensors, Vol 21, Iss 21, p 7140 (2021)
The mechanical loading frequency affects the functional properties of shape memory alloys (SMA). Thus, it is crucial to study its effect for the successful use of these materials in dynamic applications. Based on the superelastic cyclic behavior, thi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/995794ddc81442e8a111aa6e1f89b478