Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Antonio A. Câmara"'
Autor:
Antonio Anchieta Câmara, Thanh Dat Nguyen, Rémi Saurel, Christophe Sandt, Caroline Peltier, Laurence Dujourdy, Florence Husson
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 11 (2020)
During industrial yeast production, cells are often subjected to deleterious hydric variations during dehydration, which reduces their viability and cellular activity. This study is focused on the yeast Lachancea thermotolerans, particularly sensitiv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a5395e1cdbe4f919f13cbde81ad6dfd
Publikováno v:
Current Opinion in Food Science. 38:62-70
The preservation of biotechnological interest yeasts is a relevant topic both from scientific and economic points of view. However, environmental menaces have raised concerns about the preservation of strains with unique features, which are crucial f
Autor:
Luciana R. Brandão, Ruann Janser Soares de Castro, Carlos A. Rosa, Antonio A. Câmara, Ramon Peres Brexó, Anderson S. Sant'Ana, Rafael D. Chaves
Publikováno v:
Food and Bioproducts Processing. 124:107-120
In this study, yeasts were isolated from an indigenous starter culture for cachaca production (Brazilian spirit) and brewer’s spent grain and characterized through a series of phenotypic assays: the killer profile, ascospore formation capacity, gro
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Juan M. Oteiza, Magdevis Y.R. Caturla, Leonardo do Prado-Silva, Antonio A. Câmara, Patricia A. Barril, Anderson S. Sant’Ana, Leda Giannuzzi, Noemi Zaritzky
Publikováno v:
LWT. 157:113107
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Edmundo M. N. Nobre, Antonio S. Câmara
Publikováno v:
Eurographics ISBN: 9783211837696
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c7027cd6ac9dae2ec066475095557aba
https://doi.org/10.1007/978-3-7091-6103-6_18
https://doi.org/10.1007/978-3-7091-6103-6_18