Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Antoniewska-Krzeska A"'
Autor:
Montserrat Martínez-Pineda, Teresa Juan, Agata Antoniewska-Krzeska, Antonio Vercet, María Abenoza, Cristina Yagüe-Ruiz, Jarosława Rutkowska
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 23, p 3867 (2024)
During defatted Tenebrio molitor (TM) larvae powder production, oil is obtained as a by-product, mainly intended for feed enrichment or as a biofuel component. In 2021, EFSA authorized TM as the first insect to be a novel food. Thus, the study aimed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f74327f9beb4c4cb8abc589fbbaac92
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martínez-Pineda, Montserrat, Juan, Teresa, Antoniewska-Krzeska, Agata, Vercet, Antonio, Abenoza, María, Yagüe-Ruiz, Cristina, Rutkowska, Jarosława
Publikováno v:
Foods; Dec2024, Vol. 13 Issue 23, p3867, 21p
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 23, p 4270 (2023)
Excessive consumption of simple sugars is responsible for non-communicable diseases such as obesity, cardiovascular diseases, and diabetes. Xylitol has anticarcinogenic, prebiotic-like characteristics and a lower glycaemic index and caloric value tha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb40f75146bb44d68208990209c50e96
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jaroslawa Rutkowska, Agata Antoniewska-Krzeska, Anna Żbikowska, Patricia Cazón, Manuel Vázquez
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 17, p 5386 (2022)
Lactose-free products are crucial in the diet of lactose-intolerant elderly consumers, one of them being kefir due to its unique chemical composition and diversity of valuable microflora. The study aimed at determining the volatile compound profile a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/94cd538c0fd5450782f99526dfaf1f2d
Autor:
Rutkowska, Jaroslawa1 (AUTHOR) jaroslawa_rutkowska@sggw.edu.pl, Antoniewska-Krzeska, Agata1 (AUTHOR), Żbikowska, Anna2 (AUTHOR), Cazón, Patricia3 (AUTHOR), Vázquez, Manuel3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Sep2022, Vol. 27 Issue 17, p5386. 16p.
Autor:
Agata Antoniewska-Krzeska
Publikováno v:
Agrobiodiversity for Improving Nutrition, Health and Life Quality. 6