Zobrazeno 1 - 10
of 135
pro vyhledávání: '"Antioxidant efficiency"'
Autor:
Cheng-Gang Yin, Marcello Comi, Long Cai, Wen-Ning Chen, Vera Perricone, Jun-Feng Xiao, Alessandro Agazzi, Xi-Long Li, Xian-Ren Jiang
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 22, Iss 1, Pp 578-588 (2023)
The aim of this study was to evaluate the effect of hydrolysed yeast from Kluyveromyces fragilis (HK) on growth performance, diarrhoea incidence, plasma antioxidant efficiency and immune status, and faecal microbiota of weaned piglets. A total of 100
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34b7b2b146a94aff8b0fc8f39e999198
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 12, Iss 11, p 2002 (2023)
The efficiency of HT and that of some of its hydrophobic derivatives and their distribution and effective concentrations were investigated in fish oil-in-water nanoemulsions. For this purpose, we carried out two sets of independent, but complementary
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a5937866d794dc696180d00b6a126fc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current Chemistry Letters, Vol 10, Iss 1, Pp 17-32 (2021)
New series of mononuclear octahedral Ru(III) complexes of general formula [RuL1-3Cl]Cl2 (1-3) where L = dianion of Schiff bases namely: 2,2'-(((1E,1'E)-thiophene-2,5-diylbis(methaneylylidene))bis(azaneylylidene))diphenol (H2L1), 2,2'-(((1E,1'E)-thiop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6333cd0301714ebeb35bc7d2f1627ce0
Autor:
Ruobing Liu, Jing Gan, Mengdi Du, Xiao Kong, Chunxia Xu, Yue Lü, Shengliang Cao, Ting Meng, Bo Wang, Tianying Yu
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 7, p 1481 (2023)
To develop a safe, targeted, and efficient assembly of a stable polypeptide delivery system, in this work, chitosan, sodium alginate, and sodium tripolyphosphate were used as materials for the preparation of hydrogels. M-SCT hydrogels were prepared b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d6a0b006ef3144ee802590ac2f6d4f77
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 82, Iss , Pp 104481- (2021)
L-ascorbic acid (L-AA), also named as Vitamin C, is necessary for human beings due to its antioxidant and other wholesome functions. However, ascorbic acid would degrade natural pigments like anthocyanins in food systems, especially in beverages, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c969e90dc6c24fecb6c62287a544fe53
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.