Zobrazeno 1 - 10
of 287
pro vyhledávání: '"Antioxidant content"'
Autor:
A. V. Molchanova, I. Yu. Kondratyeva
Publikováno v:
Овощи России, Vol 0, Iss 2, Pp 58-64 (2024)
Relevance. Tomato pink-fruit cultivars and hybrids are of interest for fresh consumption. The biochemical parameters are influenced by the varietal factor and by the growing conditions. It is known that mature tomatoes record low storability. The sof
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c770af9bbdd4475801839f6e91f9661
Autor:
Samira Karbasi, Malihe Mohamadian, Mohsen Naseri, Zahra Khorasanchi, Asghar Zarban, Afsane Bahrami, Gordon A. Ferns
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 22, Iss 1, Pp 1-9 (2023)
Abstract Background The composition of breast milk (BM) is dynamic and can be influenced by maternal variables that include the diet and nutritional status. This study examined the association between maternal adherence to a Mediterranean diet (MedDi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc2443c748114d4f812ffa6a95e0fc54
Autor:
Bogdan Constantin Bratosin, Gheorghe-Adrian Martău, Călina Ciont, Floricuța Ranga, Elemér Simon, Katalin Szabo, Sorina Darjan, Bernadette-Emőke Teleky, Dan Cristian Vodnar
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 6, p 2338 (2024)
In a quest to meet the rising demand for nutrient-rich products, this study delves into the realm of innovative bars enriched with Aronia melanocarpa by-product powder. By repurposing waste material from fruit pressing, the research unveils a sustain
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/975e05100a65408ebbeb8c0a24a7fe05
Autor:
I. Yu. Kondratyeva, A. V. Molchanova
Publikováno v:
Овощи России, Vol 0, Iss 6, Pp 72-77 (2022)
Relevance. When creating tomato varieties and hybrids, much attention is paid not only to the commercial component (yield, appearance and uniform ripening), but also to the taste qualities of the products. Salad tomato varieties with yellow, tangerin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/46b233a1e0c943489f8a672690224889
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amira K.G. Atteya, Aishah N. Albalawi, Hala M. Bayomy, El Moataz Bellah A. El-Naggar, Mahmoud H. Ghozlan, Esmail A.E. Genaidy
Publikováno v:
Saudi Journal of Biological Sciences, Vol 29, Iss 4, Pp 2656-2673 (2022)
Many studies worldwide have been done on the effect of medicinal uses of lovage plant but, very little works have been done on its production. In this study the effect of different planting density and soaking seeds in different concentration of mela
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9db5d5b1d6fb44c793bf1f4d4575f881
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2023)
Fruit peels comprise several biologically active compounds, but their nutritional composition and antioxidant potential of different fruit varieties are limited. This study aimed to determine the nutritional composition and antioxidant properties of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b98e89203a2f4817ad4520416622be75