Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Antioxidant capacity (AOC)"'
Autor:
Sunjeet Kumar, Gaojie Li, Xinfang Huang, Qun Ji, Kai Zhou, Hongwei Hou, Weidong Ke, Jingjing Yang
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 12 (2021)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f4d0f99fb99e4290ad5d54c65798bc88
Autor:
Sunjeet Kumar, Gaojie Li, Xinfang Huang, Qun Ji, Kai Zhou, Hongwei Hou, Weidong Ke, Jingjing Yang
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 12 (2021)
Blanching is a technique used in blocking sunlight for the production of tender, sweet, and delicious stems in the field. This technique is also used in water dropwort (Oenanthe javanica), an important vegetable in East Asia. In China, the steamed st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/596372328e1c4176a1123e4c81c437c7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry. 307:125535
The research of antioxidants and natural pigments to replace synthetic molecules is increasingly considering wastes from plant food supply chains. Red chicory (RCH) and red cabbage (RCA) are rich sources of polyphenols (PP), especially anthocyanins,
Autor:
Manuel Sergi, Annalisa Scroccarello, Marcello Mascini, Dario Compagnone, Michele Del Carlo, Flavio Della Pelle
A single-step, rapid (10 min), sensitive silver nanoparticles (AgNPs) based spectrophotometric method for antioxidant capacity (AOC) assay has been developed. The assay is based on the ability of natural polyphenols to reduce Ag(I) and stabilize the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8db39c27189cac907dae082ddca45249
http://hdl.handle.net/11575/99903
http://hdl.handle.net/11575/99903
Autor:
Boras, Lucija
Jabuka i sok od jabuke smatraju se dobrim izvorom biološki aktivnih spojeva (BAS) s pozitivnim djelovanjem na ljudski organizam. Od BAS-a u jabuci, najzastupljeniji su fenolni spojevi i vitamin C. Izniman doprinos jabuke i sokova od jabuke ističe s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::042d08b60d85c64d6b0313ca28bc1e16
https://www.bib.irb.hr/947480
https://www.bib.irb.hr/947480
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
South African Journal of Clinical Nutrition; Vol 29, No 4 (2016); 150–156
Consuming more than seven portions of fruit and vegetables daily substantially lowers the risk of mortality from any cause, yet many South Africans living below the poverty line have a very low or even zero intake of fruit and vegetables. Advice on t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.