Zobrazeno 1 - 10
of 98
pro vyhledávání: '"Antinutritional compounds"'
Autor:
Zixiao Deng, Sung Woo Kim
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 13, Iss 5, p 569 (2024)
Soybean meal (SBM) is a prevailing plant protein supplement in animal diets because of its nutritional value and availability. This review paper explores the significance of SBM and processed soy products, emphasizing their nutritional and bioactive
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8d067aa81c04627ae4a9ea0d110cf3d
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 9, p 2097 (2024)
Hemp (Cannabis sativa L.) has experienced a significant resurgence in popularity, and global interest in diversifying its use in various industries, including the food industry, is growing. Therefore, due to their exceptional nutritional value, hemp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd3b634971c44759bba38fe798bacbb9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paula Aparecida Costa, Douglas Correa de Souza, Paulo César Ossani, Marcelo Henrique Avelar Mendes, Maria Ligia de Souza Silva, Elisângela Elena Nunes Carvalho, Luciane Vilela Resende
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 25 (2022)
Abstract The use of unconventional edible plants in human food has grown more widespread in recent years, driven mainly by gourmet dishes. Evidence of the food properties of these species is still scarce. Aiming to obtain more in-depth knowledge of d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f93f21f7c93460db699ea32bf9605d4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Priscila Zaczuk Bassinello, Juliana Aparecida Correia Bento, Luciana de Oliveira Froes Gomes, Márcio Caliari, Bassoodeo Dave Oomah
Publikováno v:
Ciência Rural, Vol 50, Iss 6 (2020)
ABSTRACT: Gluten-free foods are a growing trend in the domestic and international markets, contributing to health and wellness, especially the celiac public. The objective of this study was to create a new option of gluten-free food by replacing whea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19c29161c04a4078b81d8a5904eac1ac
Autor:
Montserrat Alcázar-Valle, Soledad García-Morales, Luis Mojica, Norma Morales-Hernández, Ever Sánchez-Osorio, Lourdes Flores-López, Jhony Navat Enríquez-Vara, Eugenia Lugo-Cervantes
Publikováno v:
Agriculture, Vol 11, Iss 11, p 1031 (2021)
Common beans (Phaseolus vulgaris), comba beans (Phaseolus lunatus), and ayocote beans (Phaseolus coccineus) are the most consumed beans worldwide. This work aimed to analyze the nutraceutical potential, antinutritional content, antioxidant activity,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d43c2fafb912441ca8b2b7626e3cf04c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.