Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Antimicrobial active packaging"'
Publikováno v:
Journal of Food Protection, Vol 86, Iss 12, Pp 100158- (2023)
Fungal spoilage of food is a worldwide concern prompting the development of many antimicrobial agents and applications. In this study, the cell-free supernatant (CFS) of Lacticaseibacillus paracasei ALAC-4 had a significant inhibition effect on fungi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ab3860b2d17447bacb64f9ec2c4aae7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cortes Jaimes, Lesley Andrea
Publikováno v:
Repositorio UN
Universidad Nacional de Colombia
instacron:Universidad Nacional de Colombia
Universidad Nacional de Colombia
instacron:Universidad Nacional de Colombia
fotografías a blanco y negro, fotografías a color, ilustraciones, gráficas, tablas La uchuva es un fruto apetecido por sus características organolépticas y nutricionales. Sin embargo, sus posibilidades de mercado son limitadas debido a su rápid
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0ca93a07f138ff4d7f971fde264223fb
https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/82329
https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/82329
Autor:
Valentina Melini, Francesca Melini
Publikováno v:
Fermentation, Vol 4, Iss 1, p 9 (2018)
Bread is a staple food worldwide. It commonly undergoes physico-chemical and microbiological changes which impair its quality and shelf-life. Staling determines organoleptic impairment, whereas microbiological spoilage causes visible mould growth and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c61012d1de348e5ad8f569ffc7b6d42
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Francesca Melini, Valentina Melini
Publikováno v:
Fermentation, Vol 4, Iss 1, p 9 (2018)
Bread is a staple food worldwide. It commonly undergoes physico-chemical and microbiological changes which impair its quality and shelf-life. Staling determines organoleptic impairment, whereas microbiological spoilage causes visible mould growth and
Autor:
Lara Lledó, Marta Inés
Tesis por compendio
[EN] In the present Doctoral Thesis, antimicrobial active packaging materials, at lab and at semi-industrial scale, have been developed with the aim to reduce the natural flora of peeled and cut fruit and extend its shelf lif
[EN] In the present Doctoral Thesis, antimicrobial active packaging materials, at lab and at semi-industrial scale, have been developed with the aim to reduce the natural flora of peeled and cut fruit and extend its shelf lif
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10251/61388