Zobrazeno 1 - 10
of 1 837
pro vyhledávání: '"Antiglycative"'
Autor:
Kanamori, Akiko1,2 (AUTHOR) akanamori@tokai.ac.jp, Egawa, Nana1 (AUTHOR) denquasuyako@icloud.com, Yamasaki, Suyako1 (AUTHOR), Ikeda, Takehito3 (AUTHOR) basketball.boy41@icloud.com, da Rocha, Marcia Juciele4 (AUTHOR) marciajr_15@hotmail.com, Bortolatto, Cristiani Folharini4 (AUTHOR) cbortolatto@gmail.com, Savegnago, Lucielli5 (AUTHOR) luciellisavegnago@yahoo.com.br, Brüning, César Augusto4 (AUTHOR) cabruning@yahoo.com.br, Iwaoka, Michio2,3 (AUTHOR) akanamori@tokai.ac.jp
Publikováno v:
Pharmaceuticals (14248247). Aug2024, Vol. 17 Issue 8, p1049. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2024 9
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2024 9
Autor:
Blidi, Slim, Troise, Antonio Dario, Ledbetter, Moira, Cottin, Sarah, Sturrock, Keith, De Pascale, Sabrina, Scaloni, Andrea, Fiore, Alberto
Publikováno v:
In LWT 15 April 2023 180
Autor:
Akiko Kanamori, Nana Egawa, Suyako Yamasaki, Takehito Ikeda, Marcia Juciele da Rocha, Cristiani Folharini Bortolatto, Lucielli Savegnago, César Augusto Brüning, Michio Iwaoka
Publikováno v:
Pharmaceuticals, Vol 17, Iss 8, p 1049 (2024)
The damage caused by oxidative and glycative stress to cells accumulates on a daily basis and accelerates aging. Glutathione (GSH), a major antioxidant molecule in living organisms, plays a crucial role in detoxifying the stress-causing substances in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f4987e375dd842358dfaff3eaaf0a9ac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 9, Iss , Pp 100827- (2024)
The exposure of advanced glycation end products (AGEs) can induce chronic inflammation, oxidative stress, and accelerated aging, contributing the onset and progression of many diseases especially diabetic complications. Therefore, the searching of an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34b5062d415e4e4f88ba49de6dd502c4
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 9, Iss , Pp 100896- (2024)
Edible flowers have been used in dietary practices since ancient times. In recent years, they have garnered increasingly more attentions for their potentials in the prevention and amelioration of pathological conditions. The present study employed in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5c709ede8a184a84bab2a14f84aac539