Zobrazeno 1 - 10
of 2 301
pro vyhledávání: '"Anticaking agent"'
Publikováno v:
Indian Journal of Agricultural Research. Dec2023, Vol. 57 Issue 6, p784-787. 4p.
Autor:
Kou, Xingran1,2 (AUTHOR) kouxr@sit.edu.cn, Zhang, Xinping1 (AUTHOR), Cheng, Ying1 (AUTHOR), Yu, Miao1 (AUTHOR), Meng, Qingran1 (AUTHOR), Ke, Qinfei1,2 (AUTHOR) kouxr@sit.edu.cn
Publikováno v:
Molecules. Feb2023, Vol. 28 Issue 3, p1119. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Teknologi Industri Pertanian, Vol 28, Iss 2, Pp 219-230 (2019)
Silica dioxide is one of anticacking agent as food additive. It can be encountered in nature, especially from rice husk ash waste. The objective of this study was to obtain rice husk-based silica and find out its characteristics, then apply it in sea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ecc3e139d2d747e8b0b7bd7db2f032ea
Autor:
Marie Mauriaucourt, Shanfeng Jiang, Anamaria Soare, Aalbert Zwijnenburg, Noushine Shahidzadeh
Publikováno v:
ACS Omega, Vol 5, Iss 49, Pp 31575-31583 (2020)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9436eb9909a64535b8837fd2c35d4d64
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 3, p 1119 (2023)
Agglomeration is an undesirable phenomenon that often occurs in spray-dried microcapsules powder. The objective of this work is to determine the best solution for spray-dried hydroxypropyl-β-cyclodextrin (HP-β-CD) microcapsules from four anticaking
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f6c5515ac0234572ae3e6899e1543097
Autor:
Afifah Indah Nurlita, Fatonah Isnaini Wandhani, Bambang Nurhadi, Rudy Adi Saputra, Nandi Sukri
Publikováno v:
International Journal of Food Science
International Journal of Food Science, Vol 2020 (2020)
International Journal of Food Science, Vol 2020 (2020)
The coconut sugar powder produced by vacuum drying and conventional method has high hygroscopicity due to its high sugar content (mostly sucrose). Therefore, it is easier for caking to occur during storage. An anticaking agent such as tricalcium phos
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bambang Nurhadi, Nandi Sukri, Rudy Adi Saputra, Fatonah Isnaini Wandhani, Afifah Indah Nurlita
Publikováno v:
International Journal of Food Science, Vol 2020 (2020)
The coconut sugar powder produced by vacuum drying and conventional method has high hygroscopicity due to its high sugar content (mostly sucrose). Therefore, it is easier for caking to occur during storage. An anticaking agent such as tricalcium phos
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e9f6c66867c4b1eb7d632a13390fdc3