Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"Antic I"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Živančev Dragan R., Buljovčić Maja S., Ninkov Jordana M., Antić Igor B., Mikić Sanja Z., Jaćimović Simona Ž., Jocković Bojan Đ.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 50, Iss 1, Pp 13-24 (2023)
The deficiency of micronutrients in the human diet is widely recognised as a global problem. The objective of this study was to assess the content of two essential minerals, iron and zinc, in milling streams of old heritage wheat cultivars that have
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a371d4870aa460a81f877a377931b80
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Blagojevic, I. Perovic, Ignjatovic, S., Macut, D., Kotur-Stevuljevic, J., Bozic-Antic, I., Vekic, J., Bjekic-Macut, J., Kastratovic-Kotlica, B., Andric, Z., Ilic, D.
Publikováno v:
In Clinica Chimica Acta June 2019 493 Supplement 1:S340-S340
Publikováno v:
Journal of the Serbian Chemical Society, Vol 87, Iss 12, Pp 1425-1437 (2022)
The occurrence and temporal variation of selected priority substances and contaminants of emerging concerns, i.e., eleven perfluorinated compounds (PFCs, belonging to perfluorosulphonates, perfluorocarboxylic acids, and perfluorinated sulphonamides)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c5c7ab360ca4488282485eb373ecefa4
Autor:
Živančev Jelena R., Antić Igor S., Buljovčić Maja B., Bulut Sandra N., Kocić-Tanackov Sunčica D.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 49, Iss 2, Pp 155-172 (2022)
This paper aimed to review the publications on mycotoxins' presence in cereals and foodstuffs originated from the Serbian market covering the period from 2005 to 2022. The review covers all the important steps in mycotoxins analysis including samplin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a175d0f3435a4e8e866014900851a1dd