Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Antibiotic-resistant enterococci"'
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 37, Iss 3, Pp 299-307 (2015)
Enterocin CE5-1 produced by Enterococcus faecium CE5-1 isolated from the chicken gastrointestinal tract was active in the wide range of pH 2-10 and temperature 30-100°C and sensitive to proteolytic enzymes and -amylase. It remained active after
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/036977a8c3a844dfbf87b282459e9670
Publikováno v:
Folia microbiologica. 64(6)
As potential probiotic traits of human milk-isolated bacteria have increasingly been recognized, this study aimed to evaluate the probiotic properties of bacteriocin-producing Enterococcus faecium strains isolated from human milk and colostrum. Among
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFRGS
Universidade Federal do Rio Grande do Sul (UFRGS)
instacron:UFRGS
Brazilian Journal of Microbiology
Brazilian Journal of Microbiology v.40 n.1 2009
Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM)
instacron:SBM
Universidade Federal do Rio Grande do Sul (UFRGS)
instacron:UFRGS
Brazilian Journal of Microbiology
Brazilian Journal of Microbiology v.40 n.1 2009
Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM)
instacron:SBM
Cinqüenta e seis cepas de Enterococcus spp. foram isoladas de alimentos no Sul do Brasil, confirmados por PCR e classificadas como Enterococcus faecalis (27), Enterococcus faecium (23) e Enterococcus spp. (6). Testes de susceptibilidade aos antimicr
Autor:
Riboldi, Gustavo Pelicioli, Frazzon, Jeverson, d'Azevedo, Pedro Alves, Frazzon, Ana Paula Guedes
Publikováno v:
Brazilian Journal of Microbiology, Volume: 40, Issue: 1, Pages: 125-128, Published: MAR 2009
Fifty-six Enterococcus spp. strains were isolated from foods in Southern Brazil, confirmed by PCR and classified as Enterococcus faecalis (27), Enterococcus faecium (23) and Enterococcus spp(6). Antimicrobial susceptibility tests showed resistance ph
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::2c353fd0b9a75e22a7a292a6b7fba8c6
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822009000100021&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822009000100021&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.