Zobrazeno 1 - 10
of 187
pro vyhledávání: '"Antibiotic Properties"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
V. S. Sibirtsev, U. Yu. Nechiporenko
Publikováno v:
Тонкие химические технологии, Vol 15, Iss 6, Pp 34-43 (2021)
Objectives. The purpose of this study was to develop an objective instrumental method for assessing microbial contamination and expressing the probiotic and antibiotic properties of food, pharmacological, and other products.Methods. The developed met
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3818c06bc50c4ebf84de57395959df5e
Autor:
Vladimir S. Sibirtsev, Ulyana Yu. Nechiporenko, Vladimir L. Kabanov, Mikhail Yu. Kukin, Aleksandra Yu. Maslova, Mikhail A. Radin
Publikováno v:
Naučno-tehničeskij Vestnik Informacionnyh Tehnologij, Mehaniki i Optiki, Vol 20, Iss 6, Pp 791-801 (2020)
Subject of Research. The paper presents a developed method for rapid instrumental assessment of microbial contamination, as well as pro- and antibiotic properties of pharmacological, food and other products. Method. The developed technique consisted
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d610dc2c1b7545ec90f02dec724dc554
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 50, Iss 4, Pp 650-659 (2020)
Introduction. The national economy is currently developing a system for monitoring the quality and safety of goods. Food products, ingredients, and additives possess various pro- and antibiotic properties. Therefore, available express methods of quan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e7f8ece648a40eaac7b3d2d8d88eaab
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 8, Iss 2, Pp 377-384 (2020)
Introduction. Increased resistance of microorganisms to traditional antibiotics has created a practical need for isolating and synthesizing new antibiotics. We aimed to study the antibiotic activity and resistance of bacteriocins produced by lactic a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1f7d1ea9a543484ca0c756c41266f43e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Journal of Microbiology & Immunology
Antibiotic resistance is endangering public health globally and gives reason for constant fear of virtually intractable bacterial infections. Given a limitation of novel antibiotic classes brought to market in perspective, it is indispensable to expl
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
U. Yu. Nechiporenko, V. S. Sibirtsev
Publikováno v:
Тонкие химические технологии, Vol 15, Iss 6, Pp 34-43 (2021)
Objectives. The purpose of this study was to develop an objective instrumental method for assessing microbial contamination and expressing the probiotic and antibiotic properties of food, pharmacological, and other products.Methods. The developed met
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.