Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"Antibacterial composite"'
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-16 (2024)
Abstract The aim of this research is to develop a composite antibacterial film for food packaging using low-density polyethylene (LDPE), linear low-density polyethylene (LLDPE), polyethylene-graft-maleic anhydride (PE-g-MA), and incorporating chitosa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/375d9a6901cb4bada79278a7bbfe0979
Publikováno v:
International Journal of Nanomedicine, Vol Volume 19, Pp 7673-7689 (2024)
Mihaela Deaconu,1,2 Ana-Maria Prelipcean,3 Ana-Maria Brezoiu,2 Raul-Augustin Mitran,4 Ana-Maria Seciu-Grama,2 Cristian Matei,2 Daniela Berger2 1CAMPUS Research Institute, National University of Science and Technology Politehnica Bucharest, Bucharest,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f122bc5ddb84a7eaea69bcaa50b8198
Publikováno v:
Pharmaceutics, Vol 16, Iss 2, p 228 (2024)
In diverse biomedical and other applications of polylactide (PLA), its bacterial contamination and colonization are unwanted. For this reason, this biodegradable polymer is often combined with antibacterial agents or fillers. Here, we present a new s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e5b3fad4e135468ab13b8310ad1fd018
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 4, Pp 103-109,177 (2023)
Objective: This study aimed to develop a kind of green antibacterial and antioxidant food packaging film. Methods: Polyvinyl alcohol/nanocellulose crystal/pomegranate peel polyphenol composite antibacterial films were prepared by blending method with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c42d90490289433ca0b098b8de2dc276
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 3, Iss 1, Pp 100249- (2023)
The aim of this study is to develop a new type of cold pork cling film. In this study, konjac glucomannan (KGM)/chitosan (CTS) antibacterial films with different microcapsule contents (0%, 2%, 4%, 6%, 8%, 10%) were prepared, and their microstructure,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b96b65f692f4ac685c5c4ff0c1d6674
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.