Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Antiallergy effect"'
Autor:
Ai Mizusaki, Kosuke Nishi, Hisashi Nishiwaki, Momoko Ishida, Takeshi Tamamoto, Takuya Sugahara
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 32, Iss , Pp 176-184 (2017)
An array of foodstuffs was screened for the suppressive effect on production of IgE, a key molecule in the type I allergic reaction, using U266 cells. An ethanol extract from passion fruit seeds (PFS) has emerged as a food material with the IgE produ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/533c4d4f836140f7ae741fb0ae03ab3d
Autor:
Momoko Ishida, Takuya Sugahara, Hisashi Nishiwaki, Ai Mizusaki, Takeshi Tamamoto, Kosuke Nishi
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 32, Iss, Pp 176-184 (2017)
An array of foodstuffs was screened for the suppressive effect on production of IgE, a key molecule in the type I allergic reaction, using U266 cells. An ethanol extract from passion fruit seeds (PFS) has emerged as a food material with the IgE produ
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.