Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Anti-hypertensive peptides"'
Publikováno v:
Xi'an Gongcheng Daxue xuebao, Vol 37, Iss 3, Pp 109-114 (2023)
In order to develop a fast, efficient and intelligent tool to recognize anti-hypertensive peptides (AHTPs), an identification model based on multi-source characteristics and deep learning was constructed for the recognition of AHTPs. Novel enhanced g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21fcb8db0174431abd376fe3aa6fdcb6
Autor:
Fatah B. Ahtesh, Lily Stojanovska, Vijay Mishra, Osaana Donkor, Jack Feehan, Marijan Bosevski, Michael Mathai, Vasso Apostolopoulos
Publikováno v:
Biologics, Vol 2, Iss 1, Pp 1-14 (2021)
Bioactive peptides are generated during milk fermentation or enzymatic hydrolysis. Lactobacillus (L) helveticus is commonly used to produce some types of fermented milk products. Fermented milk derived bioactive peptides are known to be beneficial in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66aaffa10f374fd1a510fc61c0fb5a81
Publikováno v:
Marine Drugs, Vol 21, Iss 4, p 255 (2023)
Arthrospira platensis biomass is a sustainable source of bioactive products for the food, cosmetic, and medicine industries. As well as primary metabolites, different secondary metabolites can be obtained via distinct enzymatic degradation of biomass
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9c223bd79fc744b6835b0686a360998d
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 19, Iss 1, Pp 333-340 (2021)
Bioactive peptides have been extensively applied for developing health-promoting foods. To improve the value of Laminaria japonica proteins (LJPs), anti-hypertensive peptides were prepared by using controlled enzymatic hydrolysis along with response
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc29bcc0b9f34c79bcd2019315092454
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
CyTA-Journal of Food, Vol 19, Iss 1, Pp 333-340 (2021)
Bioactive peptides have been extensively applied for developing health-promoting foods. To improve the value of Laminaria japonica proteins (LJPs), anti-hypertensive peptides were prepared by using controlled enzymatic hydrolysis along with response
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotechnology, Biotechnological Equipment
Some lactic acid bacteria strains in milk media are capable of releasing bioactive peptides. In this study, we evaluated the angiotensin-converting enzyme (ACE)inhibitory activity of 180 lactic acid bacteria and selected several Lactobacillus helveti