Zobrazeno 1 - 10
of 711
pro vyhledávání: '"Anti-hypertensive peptides"'
Publikováno v:
Xi'an Gongcheng Daxue xuebao, Vol 37, Iss 3, Pp 109-114 (2023)
In order to develop a fast, efficient and intelligent tool to recognize anti-hypertensive peptides (AHTPs), an identification model based on multi-source characteristics and deep learning was constructed for the recognition of AHTPs. Novel enhanced g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21fcb8db0174431abd376fe3aa6fdcb6
Publikováno v:
Journal of Xi'an Polytechnic University. 2023, Vol. 37 Issue 3, p109-123. 7p.
Autor:
Shukla, Pratik1 (AUTHOR), Sakure, Amar2 (AUTHOR), Pipaliya, Rinkal1 (AUTHOR), Basaiawmoit, Bethsheba3 (AUTHOR), Maurya, Ruchika4 (AUTHOR), Bishnoi, Mahendra4 (AUTHOR), Kondepudi, Kanthi Kiran4 (AUTHOR), Hati, Subrota1 (AUTHOR) subrota_dt@yahoo.com
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Dec2022, Vol. 46 Issue 12, p1-17. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fei Pan, Dongliang Liu, Tuohetisayipu Tuersuntuoheti, Huadong Xing, Zehui Zhu, Yu Fang, Lei Zhao, Liang Zhao, Xiangxin Li, Yingying Le, Qiannan Hu, Wenjun Peng, Wenli Tian
Publikováno v:
Food Science of Animal Products, Vol 2, Iss 1, p 9240053 (2024)
To shorten the complex and time-consuming process of the identification method of the traditional food angiotensin-I-converting enzyme (ACE-I) inhibitory peptides, we propose AHTPeptideFusion based on a segmented fusion with the protein language mode
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e1bc83afe9664d2198b33182d72c4864
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Grootaert, Charlotte, Jacobs, Griet, Matthijs, Bea, Pitart, Judit, Baggerman, Geert, Possemiers, Sam, Van der Saag, Hans, Smagghe, Guy, Van Camp, John, Voorspoels, Stefan
Publikováno v:
In Food Research International September 2017 99 Part 1:531-541
Autor:
Pokora, M., Zambrowicz, A., Dąbrowska, A., Eckert, E., Setner, B., Szołtysik, M., Szewczuk, Z., Zabłocka, A., Polanowski, A., Trziszka, T., Chrzanowska, J.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 May 2014 151:500-505
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IEEE/ACM Transactions on Computational Biology and Bioinformatics. 19:1986-1992
Hypertension (HT), or high blood pressure is one of the most common and main causes in cardiovascular diseases, which is also related to a series of detrimental diseases in humans. Deficiencies in effective treatment in HT are often associated with a