Zobrazeno 1 - 10
of 157
pro vyhledávání: '"Anti-cholesterol"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
Albino tea cultivars are mutant tea plants with altered metabolisms. Current studies focus on the leaves while little is known about the flowers. To evaluate tea flowers from different albino cultivars, the chemical composition and anti-cholesterol a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/67f220d17db1460e856b2ffa1c575c85
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Mathematical Biosciences and Engineering, Vol 18, Iss 2, Pp 1465-1484 (2021)
Atherosclerosis is a major cause of abdominal aortic aneurysm (AAA) and up to 80% of AAA patients have atherosclerosis. Therefore it is critical to understand the relationship and interactions between atherosclerosis and AAA to treat atherosclerotic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dacf75eded574b21b6bcf7342ff10640
Publikováno v:
Jurnal Farmasi Sains dan Komunitas, Vol 17, Iss 2, Pp 102-111 (2020)
Parijoto (Medinilla speciosa Reinw. ex Blum) fruit is known to have pharmacological activity as cholesterol lowering levels. Its activity needs to be increased with nanoparticle system so that the active substance can bind 100% to the action target.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3f30722b391442abbef3dac35d1566da
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
The anti-hypercholesterolemic effect of 11 Lactobacillus isolates was investigated in vitro by measuring remaining cholesterol in growth media, growth ability in media supplemented with cholesterol, and BSH activity. Among the selected isolates, DLBS
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a11815c3298e4f1dad37f3d84c62ac10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 22, Iss 1, Pp 1439-1444 (2019)
Two triterpenoid compounds, 3β-hydroxy-Olean-12-en- 28-oic acid (1) and 3,19-Dihydroxyurs-12-en-28-oic acid (2) were isolated from the leaves of Saurauia vulcani Korth. (Actinidiaceae). The chemical structures of compounds 1–2 were elucidated with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/68b893eb1bf94824aa51cf1c544e1b87
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Ilmu Pertanian Indonesia, Vol 22, Iss 2, Pp 87-91 (2017)
Jati belanda (Guazuma ulmifolia Lamk) leaves is traditionally used as slimming and cholesterol reducing agent. This research aims to determine the active component on jati belanda leaves as marker compound for cholesterol reducing agent. The quality
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/204ceba964ea4b7d80374eeb628378ef