Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Anti-cancer potential"'
Autor:
Muhammad Shahbaz, Hammad Naeem, Ushna Momal, Muhammad Imran, Suliman A. Alsagaby, Waleed Al Abdulmonem, Ahmed Bilal Waqar, Ahmed H. El-Ghorab, Mohammed M. Ghoneim, Mohamed A. Abdelgawad, Mohamed E. Shaker, Maryam Umar, Muzzamal Hussain, Roshan Kumar, Entessar Al Jbawi
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 1, Pp 2590-2626 (2023)
ABSTRACTQuercetin, a flavonoid, is a dietary component that has attracted the attention of dietitians and medicinal chemists due to its anticancer potential. It is an antioxidant that has a significant role in reducing different human cancers such as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d91db7efb12459abbd85fb41b48036c
Autor:
Sameen Zafar, Khushbukhat Khan, Amna Hafeez, Muhammad Irfan, Muhammad Armaghan, Anees ur Rahman, Eda Sönmez Gürer, Javad Sharifi-Rad, Monica Butnariu, Iulia-Cristina Bagiu, Radu Vasile Bagiu
Publikováno v:
Cancer Cell International, Vol 22, Iss 1, Pp 1-15 (2022)
Abstract Incidence rate of cancer is estimated to increase by 40% in 2030. Furthermore, the development of resistance against currently available treatment strategies has contributed to the cancer-associated mortality. Scientists are now looking for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7fa71186474a40aca396d252648074ee
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lalit Raj Singh, Sunita Garg
Publikováno v:
Dev Sanskriti: Interdisciplinary International Journal, Vol 18 (2021)
Cancer is becoming a high-profile disease throughout the world and for its treatment most prevalent technique is chemotherapy which has its limitations due to many toxic or side effects on healthy or non-cancerous body parts. Therefore, there is a de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/39a6f24b87d2483188abd7f4dacbf950
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nooruddin Bin Sadiq, Hyukjoon Kwon, Nam Il Park, Muhammad Hamayun, Je-Hyeong Jung, Seung-Hoon Yang, Soo-Won Jang, Seda Nur Kabadayı, Ho-Youn Kim, Young-Joo Kim
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences; Volume 24; Issue 9; Pages: 7768
Korean ginseng is a source of functional foods and medicines; however, its productivity is hindered by abiotic stress factors, such as light. This study investigated the impacts of darkness and different light wavelengths on the metabolomics and anti
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.